VELUX tetőablak online beszerzése egyszerűen!

A Velux fejlett technológiájának alkalmazása teszi őket az ország vezető márkájává. A „Neat” üveg kialakítása csökkenti az esőcseppek vagy nedvesség által okozott vízfoltosodást, ami megőrzi az üveg tiszta megjelenését. Három rétegű víz elleni védelmet is használnak, beleértve a tömítéseket, az alátétet és a burkolatot, hogy megakadályozzák a nedvesség beszivárgását a tetőablak körül.

VELUX tetőablak online elérhető a tetoablak.hu weboldalon és itt megtalálhatja a legjobb tetőablakokat kedvezményes áron. A Velux „Fresh Air” tetőablakai kinyílnak, hogy lehetővé tegyék a levegő áramlását. Meghajtásuk kézi vagy elektromosan is történhet. Napenergiával működő Fresh Air tetőablakkal is rendelkeznek, amelyhez nincs szükség kiterjedt vezetékrendszerre, csak egy kis panelre van szükség az ablakkeret oldalára. A Velux termékek széles választékát kínálja, amelyek szinte minden térben elférnek. Fresh Air modelljeik mellett a Velux számos fix paneles tetőablakot kínál, amelyek csak a fényt engedik be. A Velux Skymax tetőablaka nagyméretű, akár 10 láb széles tetőablak elhelyezésére is alkalmas.

A „Fresh Air” modelleken a Velux tetőablakok esőérzékelő funkcióval rendelkeznek, amely bekapcsol, ha kedvezőtlen időjárást érzékel. Ha elfelejti bezárni a tetőablakát, mielőtt elhagyja a házat, nem kell aggódnia a meglepetések miatt, amikor hazaér. A Velux törődik a fenntartható életmóddal, és termékeit a lehető legenergiahatékonyabbá teszi. Ezt úgy teszik, hogy minimálisra csökkentik a tetőablakba belépő hőt az ablaküvegek közötti argongáz segítségével. Ha Velux tetőablakot keres új vagy felújított otthonában, csapatunk segít. Nézzen be még ma a tetoablak.hu weboldalra és tudjon meg többet. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti.