Hogyan érdemes használni a MarilyNails építőzseléket?

Ha szeretnél kiváló minőségű körmös alapanyagokkal dolgozni, akkor bizalommal ajánljuk figyelmedbe a MarilyNails kiváló termékeit, azon belül is az építőzseléket. A MarilyNails magas minőségű építőzseléivel a munka igazán könnyű és élvezetes!

Építőzselé esetében, ahogy a többi körmös alapanyagot tekintve is igaz, hogy nem érdemes a minőség terén kompromisszumot kötni. A MarilyNails kínálatában ettől kezdve megtalálhatók a minőségi, forradalmian új építőzselék, amelyekkel kiválóan lehet sablonra, de akár sablon nélkül, a természetes körömlemezre is építeni. A Builder Gel családjának legújabb tagjai a körömágyhosszabbító, az átlátszó, a rózsaszín és a fehér építő zselék. Ha ez nem volna elég, azt is eldöntheted, hogy lágyabb vagy sűrűbb építő zselével szeretnél dolgozni. Az építőzselék használatát követően biztosan újabb adagot fogsz idővel kipróbálni, hiszen a könnyű kezelhetőség, a tartósság és a kiváló tapadás mind azt bizonyítja, hogy ezek a termékek kiváló minőségűek és megérik az árukat! Ráadásul a MarilyNails tartogat számodra egy aprócska meglepetést, ugyanis az ArchiTech clear építőzselé reszelésekor kellemes citrus illatot fogsz érezni!

A MarilyNails építőzselék tökéletesen kötnek UV lámpában három perc alatt, míg LED lámpában egy-másfél perc alatt. Ha megfogadsz egy jó tanácsot, akkor a tökéletes és hosszantartó tapadás érdekében érdemes ArchiBase Gélt használni vékony rétegben a természetes körömlemezen az építést megelőzően. Ha francia köröm építésére kerül sor, akkor jól jön, ha megtekinted a CoverGelek kínálatát és kiválasztod a számodra szimpatikus, fontos termékeket, melyek elősegítik a minőségi munkát! Bővebb információkat a marilynails.hu webáruházban találsz, ahol a kínálatot is megtekintheted!