Műszempillák verhetetlen áron online

A mágneses műszempilla viszonylag új a piacon, de ezek jelentik a sminkvilág válaszát mindenkinek, aki éppen abban a pillanatban küzd meg a szempillák felhordásával, amikor a ragasztó ragacsos, de még nem teljesen kötött meg.

Műszempillák olcsón várják online a probeauty.hu weboldalon, ezért nem kell messzire mennie, látogasson el hozzánk és mindent megtudhat ami érdekelheti ezzel kapcsolatban. Korábban a műszempillák világának réskategóriája volt ez a termék, a mágneses opciók viszont mára teljes mértékben előtérbe kerülnek, és a népszerű márkák is gyártják ezeket méghozzá elérhető áron. A mágneses szempillák is a legkülönfélébb formákban (vagyis fürtökben és csíkokban) válnak elérhetővé, így nagyszerű választás lehet, függetlenül attól, hogy milyen szempillát szeretne. Ha újra felhasználható és kíméletesebb alternatívát keres a hagyományos műszempillákkal szemben, használja a mágneses szempillákat. Kezdetnek felejtsen el mindent, amit a hagyományos műszempillák felhordásáról tud. A mágneses szempillák úgy működnek, hogy a természetes szempillákat „szendvicsként” helyezik két egymásba illeszkedő műszempilla csík közé, amelyek mikromágnesek segítségével tapadnak össze. Kezdje azzal, hogy óvatosan helyezze a felső csíkot a szempilláira, majd rétegezze azokat úgy, hogy az alsó csíkot a szempillái alá helyezi, és hagyja, hogy a mágnesek összepattintsák őket.

Eltávolításukhoz finoman dörzsölje a szempillákat ujjaival egymás melletti mozdulatokkal (ne húzza vagy rángassa), hogy a mágnesek természetesen szétváljanak. A szempillahosszabbítás nagyszerű azoknak az ügyfeleknek, akik szeretik a hosszú, vastag szempillákat, de nincs idejük vagy türelmük elkészíteni őket. Nagyon jól nézhetnek ki mindaddig, amíg jól vannak elkészítve és rendszeres javításokkal karbantartják őket. További részletekért megéri felkeresni a probeauty.hu weboldalt.