Tekintse meg Ön is a Liebherr hűtőszekrény kínálatot!

Ha eljön a régi hűtőszekrény lecserélésének ideje, esetleg az új lakásba kell egy új készüléket vásárolni, akkor joggal merül fel a kérdés, hogy milyen típust érdemes vásárolni. Jobb egy noname olcsóbb típust választani, esetleg egy jó hírű, márkás készülékbe érdemes befektetni?

Hűtőszekrény vásárlás során számos kritériumot figyelembe kell venni, annak érdekében, hogy biztosan jól döntsön. Pusztán az árra hagyatkozni nagy hiba. Egy olcsó, de sok energiát felhasználó készülék, amelybe ráadásul nehéz bepakolni, mert például nincs elegendő tárolórekesz, rengeteg bosszúságot tud okozni. Ráadásul a döntés hosszútávra szól, erről sem szabad megfeledkezni. A Liebherr hűtőszekrények több szempontból is kiváló döntésnek bizonyulnak. A Liebherr által kifejlesztett BioFresh technológiáról mindenképp szót kell ejtenünk, melynek lényege, hogy a különféle élelmiszerek külön rekeszekbe kerülnek, melyek optimális hőmérsékletet és páratartalmat biztosítanak, annak érdekében, hogy az élelmiszerek tovább maradjanak frissek és hosszabb időn keresztül megőrizzék vitamintartalmuk.

A prémium készülékek esetében gyakran merül fel a kérdés, hogy mennyi energiát használnak fel működésük során. Sokan attól tartanak, hogy az energiaszámla összegét nagy mértékben megdobná egy minőségi készülék beszerzése. A Liebherr kapcsán érdemes tudni, hogy a BioFresh technológiával működő készülékek húsz százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint az EU legjobb energiahatékonysági osztályának határértéke. Sőt, a Liebherr elsők közt volt, akik olyan készülékek gyártásába kezdtek Európában, melyek megfeleltek a legmagasabb, vagyis az A+++ energiahatékonysági osztály elvárásainak is. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a premiumhuto.hu webáruházba!