Ellenőrzött húsipari termékek a hús nagyker forgalmazásában

Bármilyen vállalkozásról is legyen szó, nagyon fontos a jó működéshez a megbízható partnerekkel és beszállítókkal ápolt kapcsolat. Hisz a minőségi termékek szolgálnak alapjául egy cég sikeres működéséhez, az ügyfelek megszerzéséhez.

A budapesti Hús Sziget hús nagyker tökéletes választás lehet, hisz a húsipari termékek exportja, importja, kis-, és nagykereskedelme a szakterületük. Megbízható, rugalmas cég, mely fontosnak találja a kölcsönös bizalmat. S hogy ez a velük kötött üzlet során létrejön, mi sem bizonyíthatná jobban, mint a több, mint 20 éves üzleti jelenlét és a 200-nál is több ügyfél, no meg az 500 tonnát meghaladó eladott hús. Nem csupán Magyarországon hoznak létre sikeres együttműködéseket, hanem külföldön is virágzó partneri kapcsolatokat ápolnak. Partnerlistájuk egy része megtekinthető a hus-sziget.hu weboldalon is.

A hús nagyker megrendeléseik szállításának minden velejáróját vállalják, beleértve a vámkezelést, a papírmunkát, a nyomon követést és az ügyfelek tájékoztatását. Legyen szó szárazföldi vagy vízi utaztatásról, számukra nem okoz gondot. A hús nagyker csak minőségi, nemzetközileg is ellenőrzött húsipari termékeket kínál ügyfeleinek, melyeket a termelés és tárolás folyamataiban is fokozott kontroll alatt tart. A Hús Sziget hús nagyker fagyasztott húsipari termékek széles választékát nyújtja megrendelőinek. Kínálatukban megtalálható a kacsa, sertés, bárány, liba, csirke, marha, nyúl, pulyka, sőt a ló is, továbbá igyekeznek segíteni a felsorolásban nem szereplő termékek beszerzésében is. Az érdeklődők kapcsolatba léphetnek az ügyintézőkkel a hús nagyker fővárosi irodájában, telefonon vagy email címen, melyek pontos leírása a hus-sziget.hu oldalon található. Forduljanak hozzájuk bizalommal!