Miben tud segíteni a Metropolisz szakértő csapata?

A Metropolisz egy olyan cég, mely abból a célból jött létre, hogy bebizonyítsa a társasházak közös képviseletét lehet profin, a huszonegyedik századi elvárásoknak megfelelően is végezni. A feladatot nem csak az idős bácsik képesek elvégezni, hanem egy olyan profi csapat is, melynek tagjai a jogi és könyveléssel kapcsolatos ügyektől sem riadnak vissza.

Metropolisz rendkívül komplex szolgáltatást nyújt a társasház lakói számára. A társasházkezelés keretein belül ellátják annak üzemeltetését, valamint a közös képviseletét, kidolgozzák az éves költségvetési tervezetet, elvégzik a szakszerű társasházi könyvelést és menedzselik a felújítási munkálatokat. Emellett a takarítást és a kertgondozási feladatokat is elvégzik, így a társasház lakóinak emiatt sem kell aggódni. A szolgáltatás részét képezi a közgyűlés előkészítése, megszervezése, valamint a közgyűlési határozatok végrehajtása. A biztosított huszonnégy órás ügyelet is nagy népszerűségnek örvend, ugyanis az azonnali beavatkozás ennek köszönhetően egyszerűen megvalósítható. A lakástulajdonosok a kisebb-nagyobb ügyes-bajos dolgaikat emailen vagy telefonon keresztül el tudják intézni, úgy, hogy kapcsolatba lépnek az ügyfélszolgálattal.

A Metropolis munkatársai a biztos működés érdekében a pontos könyvelést tartják fontosnak. Az átláthatóság elvét szem előtt tartva a Metropolisz minden lakástulajdonos számára betekintést enged a Netház programon keresztül saját folyószámlájába. A partnerek közt ügyvéd is jelen van, aminek köszönhetően garantált a biztos jogi háttér. A szakember kedvező áron dolgozik az olyan feladatokon, mint az alapító okirat elkészítés, illetve szükség esetén az ajándékozási vagy adásvételi szerződést. Bővebb információkat a metropolisz.com weboldalon talál!