Migrén elleni hatékony módszerek

Akinek volt már része migrénben, az tisztában van vele, hogy milyen pokoli fájdalommal jár ez az idegrendszeri betegség. Az erős pulzáló fejfájás gyakran súlyosbodik bizonyos ételek fogyasztása vagy erős fények, zajok, szagok hatására.

Migrén ellen mindenképp érdemes fellépni, különféle módszerek által. A rossz hír, hogy gyógymód nem létezik rá, viszont vannak egészen hatékony alternatívák, melyek segítségével a csökkenthető a migrén előfordulásának gyakorisága. A kutatások rávilágítottak, hogy a migrén megelőzésében az akupunktúrás kezelésnek is nagy szerepe van. A kiegyensúlyozott, egészséges életmód is sokat segíthet. Ez alatt a rendszeres sportot, egészséges táplálkozást, stresszmenedzsmentet és az elegendő alvást értjük. Ha tisztában van azzal, hogy milyen ételek okoznak problémát, akkor érdemes azokat messziről kerülni. Migrénes fejfájás esetén javasolt egy elsötétített csendes szobában pihenni. Sajnos sokak esetében semmit nem érnek a gyógyszerek, csak az elvonulva lazítás. A masszázs segíthet oldani a befeszült izmokat és a fájdalmakat. De, ha biztosra akar menni, akkor célszerű kipróbálni a Dolixirt.

A Dolixir a benne található tizennégy hatóanyag kombinációjának köszönhetően tudja rövid időn belül, rendkívül hatékonyan kifejteni hatását. Csak néhány példát említve, kámfor, mentol, kerti kakukkfű, kamilla, eukaliptusz, MSM és hegyi árnika található meg benne. Káros összetevőktől viszont mentes, mint például a tartósítószerek, alkohol vagy szintetikus illatanyagok. A praktikus spray kialakításnak köszönhetően közvetlenül a fájdalom forrásán lehet alkalmazni. A migrén ellen mielőbb tenni kell, hogy a kínzó fájdalom mielőbb megszűnjön. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, akkor látogasson el a dolixir.hu weboldalra!