Divatos lányszoba rózsaszín gyerekszőnyeg fókuszában

A rózsaszín gyerekszoba óvodás és iskolás tini korban is menő tud lenni. A rózsaszín gyerekszőnyeg, a rózsaszín lakástextilek, kiegészítők, más színekkel együtt harmonikusan létezhetnek egymás mellett.

A rózsaszín továbbra is hódít. Nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek életében is rengeteg területen van jelen ez a kellemes szín. Táskák, ruhadarabok, lábbelik, otthon a lakásdekorációk, stb.A gyerekszobában is meghatározó hangulatot teremt egy szép rózsaszín gyerekszőnyeg. Lehet a szoba középpontja és lehet csak szépen, finoman pompázó lakástextil a más színű bútorok mellett.

Ha a rózsaszínt választottuk a gyerekszoba fő színének, ne feledkezzünk meg a kevesebb több elvéről és mindig vigyünk be más színeket is a térbe. A rózsaszín gyerekszőnyeg harmonikusan párosítható a szürke színnel, a lilával, a fehérrel, a barnával, a vaníliával és a pasztellszínű bútorokkal, padlóval, lakásfelszerelési tárgyakkal együtt. Nem jó, ha minden rózsaszín: a falak, a függönyök, a képek a falon, a lámpák, az ágy és a bútorok. Jó érzéssel, intuitívan is használhatjuk a színeket, ehhez csak egy kis szépérzék szükséges.

Gyerekszőnyeg
Gyerekszőnyeg

A fehér, vagy vanília szín túlsúlyában, amikor fehér az ágy, fehér az íróasztal, a ruhásszekrény és a falak is, egy nagyméretű, rózsaszín gyerekszoba szőnyeg nagyon impozáns és kedves hangulatot biztosít, játékosan töri meg a komolyságot. Nem csak a szépsége szól a nagyméretű rózsaszín gyerekszőnyeg mellett, hanem további pozitív tulajdonságai is. Mik ezek?

  • Ez a melegburkolat biztonságos környezetet teremt a gyermekek számára. Nem csak azért, mert puha felület van talpaik alatt, miközben futkosnak a szobában, hanem azért is, mert jó érzéssel tölti el őket az otthon melege.
  • Felfogja a zajokat a ricsajos gyerekszobában. Ez főként akkor jelentőségteljes, amikor a gyerekszoba a ház emeleti részén van. Ilyenkor a játék közbeni szaladgálás nem olyan hangos, mint a gyerekszőnyeg nélküli szobákban. A gyerekszoba szőnyeg tehát remek hangszigetelő tulajdonságú.
  • Télen nagyon jó hőszigetelő. A gyerekszőnyeg télen, a hideg hónapokban mindenképpen kell. Az egyre népszerűbb padlófűtés mellett is tökéletes választás.
  • A gyerekszőnyegek széles szín és minta választéka beszínezi és örömtelivé varázsolják a kislányok szobáját. A hercegnők, balerinák, pillangók, baglyok, Barbie babák, stb. tárháza mosolyt csal mindenki arcára.

A rózsaszín gyerekszőnyegek örökké divatosak, nem tudjuk elrontani velük a lakberendezési folyamatokat. Mindenki részére jó érzést hoz, a szülők és gyermekek szívét is boldogsággal töltik meg.