Az energiahatékonyság új mérföldköve

Az Aluplast Ideal 8000 az energiahatékonyság új dimenzióját hozza el a vásárlók és lakástulajdonosok számára. Az átlagon felüli paraméterek elérése érdekében a megmodernebb technikai megoldások kerültek kombinálásra, ezáltal egyedi esztétika, biztonság és csend jöhetett létre.

Ha szeretne bővebb információkat megtudni az Aluplast Ideal 8000 ablakrendszerről, akkor klikkeljen ide! Abban az esetben, ha az Aluplast Ideal 8000 ablakrendszert választja, olyan felső kategóriás termék mellett teszi le voksát, mely prémium minőségű anyagok és profilok felhasználásával készül. A belső kamrák számának és a profilok mélységének növelésével, illetve az ablakszárnyak új üvegezési technológiájának használatával a hőenergia-megtakarítás maximalizálása megvalósul. Az Aluplast Ideal 8000 ablakrendszer megtervezésekor és gyártásakor a szakemberek a rendelkezésre álló technológiákkal kombinálva a profilgeometriát és a megfontolt kialakítást, el tudták érni, hogy az Aluplast Ideal 8000 problémamentes működést, hosszútávú ablakfunkció megtartást és tökéletes statikát biztosítson a lakástulajdonos számára.

Az alacsony hőáteresztő képességű ablakszerkezetek alkalmazása egyre népszerűbbnek számít, illetve a hosszútávú fejlődés és az ablakfejlesztési technikák tartós iránya is. Az Aluplast Ideal 8000 multifunkcionális rendszer, mely opcionális lehetőséget nyújt az üvegbe ragasztott megoldások felhasználására. Ennek köszönhetően még nagyobb stabilitás jön létre. A szárny, valamint az ablaktábla polimeres ragasztásával csökken a szárny megcsavarodásának, megereszkedésének és meghajlásának esélye. Tehát különösebb karbantartás nélkül meghoszabbodik a szárnyak élettartama. Bővebb információkat a petro-nyilaszaro.hu weboldalon talál!