Amikor vezérműszíj cserére van szükség

Ha eljön a vezérműszíj csere ideje, azt nem lehet félvállról venni, mielőbb sort kell keríteni rá. A motorvezérlés cseréjét az autógyárak előírják, így nem kell kitalálni mikor van itt az ideje, ez pedig nagy segítséget jelent. Ha megbízható, nagy szakértelemmel rendelkező szakembereket keres a munka elvégzésére, akkor vigye autóját a KA Bosch Car Szervizbe!

Vezérműszíj csere korszerű berendezések által a KA Bosch Car Szervizben! Ha Önnek is fontos, hogy autójára ne kelljen hosszú napokat várni, akkor válassza a Szegeden található szervizt. A szervizben korszerű berendezések találhatók, melyekkel gyorsan és precízen elvégezhető a munka! A leggyakrabban alkalmazott vezérlési mód a vezérműszíjjal történő motorvezérlés. A vezérműszíj egy gumiból készülő alkatrész, ami éppen ezért alkalmas az elöregedésre és megnyúlásra. Ha ez bekövetkezik, akkor az autó járása egyenetlen lesz. A modernebb autók esetében az sem kizárt, hogy a motorhiba jelző lámpa is felvillan. Ha a szíj megreped, akkor a vezérműszíjhajtás zajossá válik. Fontos időben kicserélni a vezérműszíjat, hiszen a halogatás az alkatrész elszakadásához vezethet.

A vezérműszíj cserét nem lehet akárhol elvégeztetni. Ehhez kellőképp felszerelt szervizre van szükség, mivel a munka során bonyolult beállítási folyamatokat kell elvégezni. Ezenkívül sok speciális szerszámra is szükség van. A csere nem csupán a vezérműszíj cseréjét jelenti, hanem a szíj feszítését végző alkatrészeket is ki kell cseréni. A KA Bosch Car Szervizben a szükséges alkatrészeket verhetetlen áron tudják beszerezni. A szakemberek ebben is a segítségére lesznek, illetve részletesen tájékoztatják a munkáról. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a ka-autoszerviz.hu weboldalra és tájékozódjon!