Derékfájdalom kezelése szűnni nem akaró fájdalom esetén

Hazánkban a lakosság jelentős része előtt nem ismeretlen a gerinc- és derékfájdalom. Az állandó fájdalom megnehezíti a beteg életét, méghozzá olyannyira, hogy idővel akár a mozgástartomány is beszűkülhet. Szerencsére nem kell marokszám szedni a gyógyszereket, ugyanis van hatékony, ugyanakkor természetes megoldás.

Derékfájdalom kezelése rendkívül fontos, hiszen a fájdalom kihatással van a mindennapokra, a mozgásra és a közérzetre is. Alapvetően a fájdalom egy tünet, melynek hátterében számos ok állhat. A derékfájdalom specifikus, valamint nem specifikus is lehet. Előbbi lehet ideggyökérgyulladás vagy a gerincoszlop elváltozásából adódó probléma. Ilyen lehet a csontritkulás, a csigolyabántalom, az ízületi porckopás vagy a porckorongsérv. A nem specifikus derékfájdalom esetében viszont a fájdalom eredete közvetlenül nem köthető a mozgásszervrendszer elváltozásaihoz. Sokkal inkább mechanikai stressz, szöveti megterhelés vagy egy rossz mozdulat miatt alakul ki. A derékfájdalom hátterében nagyon sok ok állhat, például pszichés túlterheltség, mozgásszegény életmód, helytelen testtartás, fokozott ágyéki görbület, megerőltetés és még hosszan lehetne sorolni.

Egyáltalán nem kellemes együtt élni a fájdalommal, így, ha pár nap pihentetés után sem javul a helyzet, akkor célszerű orvoshoz fordulni és szakszerű segítséget kérni. Emellett a fájdalomcsillapítás is rendkívül fontos. A Dolixir fájdalomcsillapító spray hatékonyan enyhíti a fájdalmat. A készítmény kizárólag természetes összetevőket tartalmaz, mint például a rozmaring, kamilla, MSM, vadgesztenye, kurkuma és eukaliptusz. A praktikus spray kialakításnak köszönhetően pontosan a célterületen tudja használni a terméket. Bővebb információkért látogasson el a dolixir.hu webáruházba!