Minőségi márka biztosítja a hűtőszekrény hosszú élettartamát

Legyen szó bármilyen gépről, a vásárlók olyan eszközt szeretnének beszerezni, amely időtálló, energiatakarékos, megjelenése illik a miliőjébe és persze praktikus. Ennyi kritériumnak azonban nem egyszerű megfelelni.

A hűtőszekrény és egyéb háztartási cikkek esetében viszont nem szükséges hosszú keresgélés, ugyanis a Liebherr vállalat már 1949 óta örvendezteti meg a világot gépeivel. A név egyenlő a megbízhatósággal és a precizitással. Hűtőszekrény választékuk az energiatakarékosság jegyében készül, a vásárlók igényeit szem előtt tartva. A Liebherr hűtőszekrény modelljei 5 éves gyártói garanciával állnak felhasználóik szolgálatára, különböző kényelmi funkciókkal ellátva. Bizonyára néhányan már szembesültek azzal a kellemetlenséggel, amikor az étellel teli edény nem fér be a hűtő két polca közé, ezért percekig kell pakolászni, hogy a logisztika megoldódjon. A Liebherr hűtőszekrények biztonsági üvegpolcai, melyek az ideális polcméretek eléréséhez egyszerűen áthelyezhetők, lehetővé teszik a könnyed tárolást.

Az átláthatóságot nem csupán a polcok elrendezése, hanem a kellemes LED fény is biztosítja. A BioFresh hűtőrekeszekben tárolt zöldségek, gyümölcsök optimális páratartalom és hőmérséklet mellett képesek hosszan megőrizni frissességüket. A hűtőszekrény SuperCool funkciója is arra hivatott, hogy az élelmiszerek minőségét megőrizze, mindezt úgy, hogy a frissen behelyezett termékek után a hőmérséklet az alapbeállításnál alacsonyabbra hűl, így megőrizve az élelmiszerek minőségét, zsengeségét. Mivel ez az opció automatikus, az ételmennység vagy az eltelt időtől függően visszaáll a hűtő hőmérséklete az alapbeállítás szerinti hőmérsékletre. A hűtőszekrény érintő kijelzője egyszerűvé teszi a különböző beállításokat. A premiumhuto.hu weboldal kínálatában a Liebherr hűtőszekrény mindegyike kiváló választás bármelyik konyhába.