Mivel foglalkozik a genealógus?

A genealógus magyarra fordítva családfa készítőt jelent. Manapság egyre többen érdeklődnek a családfa kutatás után és szeretnék tudni, hogy kik voltak az őseik. Ha Ön is szeretne bővebben tájékozódni, akkor azt javasoljuk, hogy kérje Zacher András segítségét!

Genealógus – Ma már nagyon sok szakma kapcsán tapasztalni, hogy felhígult, egyre több a gyorstalpaló képzésben részesült amatőr, akinek munkája sok kívánnivalót hagy maga után. Így nem csoda, hogy sokan bizonytalanok és nem szívesen fordulnak szakemberhez. Ha egy igazán megbízható, nagy szaktudással rendelkező, lelkiismeretes családfakutatót keres, akkor válassza Zacher Andrást, aki több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a családfa kutatás, különösen az ősfa kutatás terén. A nagy szakmai tapasztalattal rendelkező ötgyermekes családapa minden munkáját lelkiismeretesen végzi és arra törekszik, hogy a megrendelő részletgazdag anyagot tudjon átvenni. Zacher András mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető legtöbb elődöt felkutassa és egy komplex képet tudjon Ön elé tárni családja múltjáról!

A rengeteg kutatás és a családfa készítés végeztével nem csupán néhány évszámot és nevet kap kézhez, hanem egy 250-300 oldalas családkutatási dokumentációt, mely ajándéknak is tökéletes, illetve egy hat-nyolc méter hosszúságú nyomtatott családfa rajzot is, melyen az összes sikeresen felkutatott ős ábrázolásra kerül. Ezenkívül az elért eredményeket egy több órás prezentáció során tárja a családtagok elé. Ahhoz, hogy Zacher András minél sikeresebben tudjon kutatni, fontos, hogy minél több információt szolgáljon neki a még élő, illetve az ismert elhunyt családtagokról. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a zacherandras.hu weboldalra!