Az elektromos roller előnyei

Az elektromos rollerek manapság egyre gyakoribb látványt nyújtanak az utcákon. Míg eleinte inkább a különböző vibráló színekben pompázó, kölcsönözhető verziók hódítottak teret, ma már egyre többen szereznek be maguknak saját eszközt.

Nem csoda, hisz az elektromos roller számos előnnyel bír. Ezen előnyök közé tartozik például, hogy beszerzésének és fenntartásának költségei töredéke egy autóéhoz képest, továbbá nem igényel különösebb karbantartási munkálatokat sem. Ami miatt azonban sokan használják, az a városi csúcsforgalom elkerülése. Ezzel a járművel nem kell a dugóban bosszankodni, s aggódni, hogy elkésik valahonnan az ember, vagy hogy lesz-e parkolóhelye, mire odaér az adott helyszínre. Mivel az elektromos roller zömében összecsukható, egészen kis helyen tárolható, ráadásul az össztömege sem túl nagy, így bármilyen munkahelyen észrevétlen biztonságba helyezhető.

Ami még az elektromos roller használat mellett szól, hogy a szabad levegőn zajlik vele a közlekedés, nem egy zárt fülkében, ráadásul még mozog is vele az ember, így az egészségre mindenképpen pozitívan hat. S persze az sem utolsó, hogy semmilyen káros anyagot nem bocsát ki, továbbá energiaigénye sem túl magas. Egy átlagos elektromos roller körülbelül 30-60 km-es hatótávolság között mozog, s mindezt 20-30 km/h sebességgel képes megtenni. Ez igen figyelemreméltó számadat! A balena.hu weboldalon minden elektromos roller mellé tartozik termékleírás, melyben a fentiek mellett kiderül a töltési idő, a teherbírás, a kerekek specifikációi, felfüggesztéssel kapcsolatos információk, stb. A raktáron lévő elektromos rollerek akár 1-2 napon belül kiszállításra kerülhetnek a megadott címre. Keressék az ügyfélszolgálatot, ha kérdésük van vagy segítségre van szükségük, örömmel állnak rendelkezésre!