A mennyasszony körmei a nagy napon – Gél lakk a figyelem középpontjában

Az esküvő napja minden pár, különösen a mennyasszonyok életében meghatározó. A hölgyek mindent elkövetnek, hogy a nagy napon kifogástalanul nézzenek ki és ragyogjanak. Ennek érdekében a legapróbb részletnek is nagy figyelmet kell szentelni, például a körmöknek is.

Gél lakk optimális választás, ha azt szeretnéd, hogy a nagy napon kifogástalanok legyenek a körmeid. A hagyományos körömlakk rendkívül gyorsan lekopik, akár egy mosogatás során is sérülhet a lakk, aminek következtében nem lesz szép a végeredmény. Emiatt sokan a jóval tartósabb és strapabíróbb gél lak mellett döntenek. Így nem kell amiatt aggódni, hogy ahogy közeledik az esküvő napja, esetleg lekopik a lakk vagy nem lesz szép a manikűr. A nagy napon a készülődés miatt rendkívül sűrű lesz a program, így nem lesz időd még a körmöshöz is elszaladni, ezért pár nappal az esküvő előtt célszerű megcsináltatni a körmeid. A legjobb, ha a próbahajhoz és próbasminkhez hasonlóan a körmöd kapcsán is csinálsz egy próbát, hogy biztosan elnyerje a tetszésed és pontosan tudd, hogy mit akarsz. Az esküvő egyik kiemelt pontja a gyűrűhúzás, amikor a fotós kamerája, illetve minden szem a kezetekre irányul, így a körmeid is kiemelt figyelmet kapnak.

Ha az egyszerű, letisztult stílus szerelmese vagy, akkor az egyszerű fehér manikűr tökéletes számodra. Viszont, ha ez túl egyszerű, akkor kérj hozzá apró strasszköveket vagy csipkemintát, hogy minél elegánsabb legyen a végeredmény. A virágokkal, csillámporral és a gyöngyökkel szintén nem nyúlhatsz mellé. A csillámok még a legegyszerűbb körmöket is ünnepivé varázsolják. Ha nem egészen fehér, hanem például törtfehér vagy rózsaszín a mennyasszonyi ruhád, akkor a pasztel vagy a lágy rózsaszín is jól passzolhat a ruhához. A klasszikus francia szintén nagyon népszerű alternatíva, ha esküvőről van szó.