Te is lehetsz profi lakberendező! Rózsaszín szőnyeg a bájos lakásért

Élj rózsaszín álomvilágban, rendezd be otthonod gyönyörűen, rózsaszín szőnyeggel, rózsaszín, púder, pasztell lakástextilekkel. A rózsaszínnek sok árnyalata van, így nem csak Barbie baba stílusban gondolkodhatunk. A rózsaszín nagyon kellemes szín. Romantikus, tiszta, bájos, nőies. Közérzetünkre megnyugtató, pihentető és képzeld, étvágygerjesztő hatással is van. Ha életed örökös fogyókúrával töltöd, a konyhában inkább ne alkalmazd.

Nem csak a gyerekszobában, hanem a hálószobában is tökéletes választás egy szép rózsaszín szőnyeg. A legkedveltebb talán a shaggy típusú rózsaszín szőnyeg, amely hosszú, bolyhos szálaival mindenkit elbűvöl. Jó érzés lesz talpaidnak, ahogy csiklandozza, cirógatja a shaggy szőnyeg. Annyira puha, hogy feküdni is jó rajta, főleg télen, padlófűtés mellett.

A rózsaszín szőnyeg a hálószobán és nappalin kívül ütős kiegészítője lehet a fürdőszobának is. Persze nem a legénylakásra gondolok, mert ott bizonyára férfi társaink inkább más színt választanának talpaik alá. Viszont olyan családoknál, ahol fölényben vannak a hölgyek, vagy szerencsésebb esetben olyan lakásokban, ahol külön fürdőszoba van a gyermekeknek, kislányoknak, egy rózsaszín szőnyeg a fürdőszobában is gyönyörű. Jó ötlet akkor is, ha világos színűek a szaniterek és a fürdőszoba csempék és akkor is, ha sötétebb árnyalatúak. A rózsaszín szőnyeg bátran választható akárhova.

Rózsaszín szőnyeg
Rózsaszín szőnyeg

A rózsaszín halványabb, finomabb árnyalatai az ártatlanságot, a szelídséget sugallják, míg az erőteljesebb árnyalat, például a fuxia, vagy pink a határozott és karakán hölgyek színe lehet.

Egy női lakásban már az előszobában, a folyosón elhelyezett rózsaszín szőnyeg, rózsaszín futószőnyeg azt hangsúlyozza, hogy az ott lakó egy finom hölgy, aki szereti az igényes, a stílusos és a nőies hangulatot. A rózsaszín szőnyeg mérettől és mintától függően mindenhol jól mutathat. Szépen harmonizál a fehérrel, a barnával, a vaníliával, a zölddel, a feketével és tulajdonképpen egy kis odafigyeléssel az összes színnel, ha jól választjuk meg az árnyalatot is.

Legyen a Te otthonodban is az egyik kedves kiegészítő szín a rózsaszín. Rózsaszín szőnyeg, rózsaszín ágynemű, rózsaszín képek a falon, rózsaszín függöny, rózsaszín lakástextil, stb. Garantáltan olyan légkört varázsolsz velük, ahol minden vendéged úgy kell majd kitessékelni a házadból, mert jó lesz nálad lenni.

Remélem meghoztam a kedvet egy új rózsaszín szőnyeg beszerzéséhez!