Számos domain név végződés kedvezményes áron!

Számos domain végződés közül választhat, ezért először bontsa őket csoportokra. Amikor lehetőségeket keres, gyakran látja a „TLD” kifejezést, ami „legfelső szintű domain” rövidítése. Ezek nem kapcsolódnak semmilyen konkrét területhez. Ezek, ahogy a név is sugallja, általánosabbak. Ilyen például a „.com”, „.net” vagy „.org”.

Domain elérhető az awh.hu weboldalra kattintva, tehát látogasson el hozzánk és tudjon meg mindent a domainekkel kapcsolatban. A legtöbb vállalkozás a cég nevét választja domain névként. És a legtöbb vállalkozás számára ez jó választás. Ez az, amit az ügyfelek elvárnak, és valószínűleg ez az első dolog, ami felmerül, amikor az emberek rákeresnek a vállalkozására. Egyes vállalkozásoknál azonban az emberek nem keresnek rá a nevére. Keresik az Ön termékét vagy szolgáltatását. Ilyen esetekben elősegítheti, hogy webhelye magasabban jelenjen meg a keresési eredmények között, ha az adott terméket vagy szolgáltatást tartalmazza. Ez része az úgynevezett keresőoptimalizálásnak vagy SEO-nak. Egyes vállalkozások akár több domain nevet is használhatnak. Mindig van egy elsődleges tartomány, ez a legfontosabb. A másik domain az elsődleges domainbe küldi a látogatókat. Ez valóban hasznosabb, mint amilyennek látszik.

Egy második domain név úgy hangzik, mint egy álom a SEO számára, igaz? Nagyszerű tartalmainak most két esélye lenne a Google rangsorolására. Valójában ez nem így van. És ez jó dolog. A Google nem szereti pontosan ugyanazt a tartalmat látni különböző domaineken. Az ilyen típusú „duplikált tartalom” lejjebb kerül a ranglétrán. Szerencsére a Google csak az Ön elsődleges domainjét látja. Így több domaint is használhat anélkül, hogy ez befolyásolná a keresőoptimalizálást. A domain nevek részleteiért és regisztrációért mindenképpen keresse fel az awh.hu weboldalt.