Szakmai fejlődést ígérő fogorvosi állás

Fogorvosként számtalan lehetőségünk van az elhelyezkedésre. Nem csak pályakezdőként, hanem már több éves szakmai tapasztalat és szaktudás birtokában is komoly fejtörést jelenthet megtalálni a helyünket és egy olyan állást vállalni, amely minden szempontból megfelelő számunkra.

Fogorvos állás keresgélés közben valószínűleg több alternatívát is mérlegelünk. Hol jobb elhelyezkedni egy magánklinikán vagy egy magánrendelés keretein belül. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei. A magánrendelés sokaknak egy végső cél, azonban tudni kell, hogy komoly felelősséggel is együtt jár. A magánklinika több szempontból is előnyös lehet. A páciensek is előszeretettel foglalnak ide időpontot. A korszerű munkakörnyezet a munkavállalók számára is igazán vonzó. Az F MEDICAL Magánklinika rendkívül alaposan felszerelt, korszerű gépekkel és eszközökkel berendezett fogászati központja olyan fogorvos kollégát keres, aki magas szakmai gyakorlat, valamint kompetencia birtokában áll. A két fogászati rendelő, mely az intézményben került kialakításra, rendkívül korszerű felszereléssel rendelkezik, mint például panoráma röntgen és CBCT készülék.

A fogorvos, aki elnyeri a pozíciót kialakult páciens körre, kiemelt százalékos díjazásra és rugalmas rendelési időre számíthat. Emellett világszínvonalú anyagokkal és modern technikai háttérrel dolgozhat együtt. Sok orvos, szakember számára a fejlődési szempont is fontos szempont, ami az F MEDICAL Magánklinikán tökéletesen megvalósul. Ennek oka, hogy szájsebészeti vizsga lerakására is van lehetőség. A magas színvonalú munkahely biztosítja, hogy szakmailag magas szintű munkavégzést végezzen a szakember, aki elnyeri a munkát. Az fmedical.hu weboldalon bővebb információk is találhatók!