Szabadulószoba – Időben kijutsz?

Számtalan filmben szerepel, ahogy a főszereplők igyekeznek kijutni a szobából vagy házból, mielőtt lejárna az idő. Ekkor a néző, persze, mindig okosabb és fogja a fejét a szereplők ügyetlenkedésén. Van, lehetőség, hogy a néző valóban kipróbálja, ügyesebb lenne-e a szereplőknél.

Szabadulószoba hatalmas népszerűségnek örvend, mivel ekkor az ember egy izgalmas kihívással kerül szembe. Sokszor az ember szívesen lenne a színészek helyében, legalábbis vannak dolgok, amiket biztosan másként csinálna. A szabadulószoba egy tökéletes lehetőség, hogy az ember próbára tegye magát. A szabadulószoba egy tökéletes alkalom, hogy időt tölts a családdal, barátokkal vagy akár a kollégákkal. A szabadulószoba ugyanis csapatmunkát igényel. A szabadulószoba kiváló alkalom arra, hogy a csapat tagok együtt nézzenek szembe a kihívásokkal. Ahhoz, hogy kijussatok a szabadulószobából szükség lesz logikus gondolkodás módra és kombinációs készségre. A szabaduló szoba egy izgalmas, interaktív társasjáték, ami tele van döbbenetes fordulatokkal és izgalmakkal.

Szabadulószoba Budapest

Ha a fővárosban jár, akkor nem csak a nevezetességeket érdemes megtekinteni, hanem egy érdekes programot is kipróbálni. A szabadulószobák különféle témájúak és mindegyikhez egy történet kapcsolódik, így még inkább bele tudja élni magát a történetbe. A szabadulószoba egy igazi agytorna, ráadásul felejthetetlen élmény. A szabadulószobában te és csapatod írjátok a forgatókönyvet. A siker attól függ, hogy a csapat mennyire ügyes. Az exittheroom.hu weboldalon megtekintheted a szabadulószobákat és azok történeteit. Az is fel van tüntetve a szobáknál, hogy hány fős csapatnak érdemes megpróbálni kiszabadulni. A nehézség is fel van tüntetve, így láthatod, hogy milyen nehéz kijutni a szobából.