Reptéri parkoló, ahol autója biztonságban lehet

Az utazás nem elsősorban a repülőre szállással kezdődik, mivel előtte gondoskodnia kell autója biztonságos parkolásáról. Jól át kell gondolnia, főleg, ha hosszabb időre lesz távol. Ezenkívül, ha nem a reptér közvetlen közelében sikerül leparkolni, amire valljuk be nem sok esély van, akkor a reptéri transzferre is megoldást kell találnia.

Reptéri parkoló, amely garantálja, hogy autója biztonságban lesz. Ez az Európa Parkoló. Aki autóját itt parkolja le, az biztos lehet benne, hogy a fedett parkolóban, autója védve lesz a különböző időjárási szélsőségektől. A parkoló egész nap az érkezők rendelkezésére áll. A legnagyobb félelem az utazás során, hogy az autó vajon a helyén lesz – e a megérkezés után is. Emiatt az Európa Parkolóban nem kell aggódni, ugyanis a parkoló egész területét a nap huszonnégy órájában biztonsági őr védi, ezenkívül kamerákkal megfigyelt a parkoló. Továbbá a reptéri parkoló rendelkezik biztosítással a lopást és a sérülést tekintve. A transzfert illetően sem kell aggódnia, hisz a parkolóba érkezést követően egy rövid adminisztráció után kényelmes, légkondicionált buszokkal szállítják át Önt, valamint bőröndjeit a megfelelő terminálhoz.

A parkoló díja tartalmazza a transzfert, nem kell érte pluszban fizetni. Valamint a visszaérkezést követően is visszaszállítják az autójához a parkolóba. A vissza utat is kényelmes kisbuszokkal tudják megtenni. Fontos információ még, hogy az időt tekintve, vegye figyelembe a megnövekedett reptéri forgalmat, valamint, hogy a regisztráció és a kiszállítás körülbelül 15 – 20 perc is lehet, így hát érdemes az utazás előtt 2 – 2 és fél órával a parkolóba érkezni. További információkért látogasson el az Európa Parkoló weboldalára és tájékozódjon.

Vélemény, hozzászólás?