Dell szerverek kis és középvállalkozások részére

Általában minden vállalkozás életében eljön az a pont, amikor rájön, hogy a számára kevésnek bizonyul a számítástechnikai infrastruktúra, amellyel még a vállalkozás elején rendelkezett. Amely teljesen érthető, hiszen az adat mennyiség egyre csak nő.

Dell szerverek mindig felújítva, tesztelve és a legújabb frissítésekkel elérhetőek a vásárlóink számára. Mi mindig arra törekszünk, hogy az ügyfeleink számára a lehető legjobb lehetőségeket, és megoldásokat kínáljuk fel. Melynek a hátterében már ott áll 15 éves üzleti tapasztalat. Egy IT beruházás mindig komoly forrásokat von meg egy cégtől, ám abban is biztosak vagyunk, hogy számtalanszor egy használt szerver sokkal megbízhatóbbnak bizonyul: Ugyanis ilyen esetekben legtöbbször mindenki saját magának válogathatja össze, hogy mire is lenne szüksége. Melyet legvégén mindig kipróbálunk és meggyőződünk arról, hogy minden a legnagyobb rendben. Így nem csak egy jó, de igazán költséghatékony megoldás mellett dönthetünk. Általában a legnépszerűbb szerverek az egy, illetve kettő egy egység magasak, ám azokat az igényeket is kitudjuk elégíteni, akik pl. négy vagy öt egység magasságú szerverekre tartanak igényt. Hiszen a szerver magassága a legtöbb esetben arra utal, hogy minél magasabb annál nagyobb a bővíthetőségi lehetősége.

Mi legfőbb célunk, hogy olyan kereskedelmi és komplex IT szolgáltatást nyújtsunk, melyek során mindig arra törekszünk, hogy a vevőink számára maximálisan eleget tegyünk. A Dell szerverek mindig szempontból nagyon jó választásnak bizonyulnak, ugyanis a kiszolgáló egységeik könnyebb kábelezést, üzembe helyezést, továbbá egyszerű karbantartást és frissítési lehetőségeket biztosítanak. Továbbá fontosnak tartjuk elmondani, hogy minden megvásárolt termékre egy év garanciát biztosítunk.

Vélemény, hozzászólás?