Minőségi gyökeres fenyőfa házhozszállítás

A kiváló minőségű gyökeres fenyőfák jó gyökérzettel rendelkeznek, cserépben értékesítve. Ezeket a karácsonyfákat fel lehet díszíteni és karácsonykor felhasználni az otthonban, majd közvetlenül az ünnepek után el lehet ültetni a kertbe. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Gyökeres fenyőfa házhozszállítás vár mindenkit az online-fenyo.hu weboldalon, ezért ne felejtsen el benézni hozzánk ha ön is csak gyökeres fenyőt rendelne. A klasszikus formájú és stílusú tűlevelűek széles skálájával rendelkezünk, amelyek tökéletesen használhatók a karácsonyfa díszítéséhez, a bokrosabb, sűrűn nővő ágaktól a nyitottabb fákig. A lombszínek szintén óriási szerepet játszanak a díszítésben, a kék szürke lombok a hűvösebb, téliesebb hangulatot és a klasszikus mélyzöldek a hagyományosabb megjelenést biztosítják. Ne feledje, hogy ezek élő karácsonyfák – azokat nem szabad otthoni hőforrások mellé helyezni, és bent kell őket öntözni, majd az ültetés és az utógondozás során is jól kell öntözni őket.

Tegye őket egy kerti talajba, és öntözze őket karácsony után. Minél kisebb a fa, annál nagyobb esélye van a sikerre, egy 3 láb magas fának sokkal nagyobb az esélye a sikerre egy 7 méteres fánál. Győződjön meg róla, hogy a gyökeres karácsonyfa frissen betakarított. Áztassa a gyökereket vízbe, mielőtt nedves földbe ültetné a fát. Ha a fát beltérbe helyezi, helyezze távol a közvetlen hőtől – ez elősegíti az élettartam meghosszabbítását. Tartsa nedvesen a földet. Van egy kis esély arra, hogy egy gyökeres fa túléli, ha karácsony után kiültetik. A siker esélyeinek növelése érdekében a fát jól kell öntözni. További részletekért és a teljes fenyő kínálatért keresse fel az online-fenyo.hu weboldalt, ahol megtalálhatja elérhetőségeinket is így bármikor felteheti nekünk kérdéseit, ha lennének.