Kerek vagy hosszúkás, magvaváló vagy nem, mindenhogyan finom gyümölcs a szilva!

Bár többnyire az őszi gyümölcsök közé sorolják a szilvát, fajtától függően akár már júliustól szedhető ez a csodás illatú, viaszos védekező réteggel bevont, zamatos gyümölcs.

Hazánkban vannak igen kedvelt, ellenálló, bőtermő szilva fajták, sőt őshonosak is, s világszerte is rengeteg fajtája ismert. A termelők többnyire felhasználás szerint választják ki az ideális típust, ugyanis minden fajta rendelkezik olyan sajátosságokkal, melyek valami miatt nagyon kedveltek. A szilva egy jól szállítható gyümölcs, ezért egyáltalán nem kell aggódni, ha a befőzéshez vagy fogyasztáshoz kívánt mennyiség online módon kerül beszerzésre. Ilyen esetekben a szállítók figyelnek arra, hogy a termék igényel-e hűtést vagy speciális szállítóeszközt. Nincs ez másképpen a kozertplusz.hu weboldalon leadott rendelések során sem!

Sok kiskertben található szilvafa, ám a kártevők és a különböző fajtabetegségek ellen nem mindenki tud hatékonyan védekezni. Éppen azért jó megoldás, ha tapasztalt termelőktől kerül beszerzésre a gyümölcs. A kozertplusz.hu weboldal segítségével bárki hozzájuthat a magyarországi származási hellyel rendelkező, 1 kilogrammos kiszerelésben forgalmazott szilvához. A rendelés mennyiségét bárki kedve szerint növelheti az erre létrehozott gombok segítségével. A honlap rendkívül felhasználóbarát, könnyen kezelhető és a rendelés menete is gyors, hatékony. Fagyasztóba, kamra polcra, süteménybe, azonnali fogyasztásra vagy pálinkába egyaránt kiváló gyümölcs a szilva. A webáruházban más gyümölcs, zöldség és befőzési eszköz, alapanyag is beszerezhető, érdemes körülnézni, s ha aktuális, akkor egy helyről beszerezni mindent, ami kell az adott szezonban! Ne habozzanak, adják le rendeléseiket, hogy megbízható, számos díjat elnyert áruházból juthassanak kiváló minőségű termékekhez!