Egyrészes vagy többrészes vászonképek, melyek minden házat otthonná varázsolnak

A családi fotók legalább annyira játszanak fontos szerepet egy ingatlan otthonná varázsolásában, mint a bútorok. A fotós kiegészítők nélkül nem teljes a meghittség és melegség érzése.

Azonban, ha polcokat vagy a falat vászonképek díszítik, máris más a helyzet. A vaszonmania.hu honlapon bárki könnyedén megtervezheti és vászonra nyomtathatja magának azt a fotót, mely által egy ház meleg otthonná válhat. Az egyszerűen kezelhető szerkesztő felületre csak be kell illeszteni a kívánt fájlt, s máris kezdetét veheti a móka. A vászonképek esetében kiválasztható, hogy egyrészes vagy többrészes legyen. Az egyrészes vászonképek esetében nincs sok további teendő. Meg kell adni a tájolást és a méreteket, mely lehet standard vagy teljesen egyedi. Az egyedi méretek megadásánál szélességet és magasságot kér a szerkesztő program, centiméterben megadva.

A többrészes vászonképek szerkesztése során több a beállítási és választási lehetőség, így ha nincs konkrét terv, akkor hosszasan el lehet időzni a felületen. Kiválasztható az alakzat, s hogy hány elemből álljon a vászonkép. Ugyanis ebben az esetben több rámára kerül fel az egy darab kiválasztott kép. A szabad szerkesztési mód bekapcsolásával bárki kedve szerint mozgathatja a nyomtatni kívánt fotót. Emellett természetesen a méret és a mennyiség is megadható. A vaszonmania.hu oldalon megrendelt vászonképek prémium minőségű festővászonra kerülnek, HP Latex nyomtatási technikával. Ezzel a módszerrel évek múlva is ugyanolyan remek minőség lesz látható, mint új korában. Mindkét esetben kiválasztható, hogy a rendelni kívánt vászonképek tekercsben vagy vakrámára feszített verzióban kerüljenek kiszállításra. Ne habozzanak, szerezzék be mielőbb kedvező áron a kiváló minőségű vászonképeket a vaszonmania.hu csapatától!