Kardántengely felújítás és javítás

A kardántengely egy mechanikai elem az autóban, ami azt jelenti, hogy idővel biztosan elkopik, meghibásodik. Ekkor pedig minél előbb ki kell javítani a hibát. Nem feltétlenül kell cserét alkalmazni, a felújítás is kitűnő megoldás lehet.

Kardántengely felújítás esetén mindenképp érdemes egy megbízható, gyorsan dolgozó szakember segítségét kérni. A meghibásodásnak általában vannak előjelei, melyeket ismerve könnyen tudható, hogy mi a baj. A kardámtengely meghibásodása esetén vezetés közben rázkódás, vibráció tapasztalható. Emellett elindulás és hirtelen sebességváltás esetén kopogó hang jelentkezhet. Bármilyen nem megszokott, korábban nem jelentkető hang gyanakvásra adhat okot, hogy valami nincs rendben. Ha a porvédő gumiharang megsérül és szivárog a kenőanyag, akkor az szintén annak a jele, hogy a kardántengely felújításra szorul. A CardanGo szakemberei több, mint tizenöt éves szakmai tapasztalatot tudhatnak a hátuk mögött, illetve komoly szakmai tudás birtokában vannak. A CardanGo a legkülönfélébb márkák kardántengely javítását vállalja.

Legyen szó golyós csuklós, dupla csuklós vagy kormány kardánról, a szakemberek minden egyes problémát hatékonyan orvosolnak. Miután megkapják az alkatrészt, a gyors hibamegállapítást követően akár pár óra alatt elvégzik a javítást. Költségeket és pontos javítási határidőt kizárólag a CardanGo műhelyben végzett szakszerű átvizsgálás után adnak a szakemberek. Többek közt olyan javítási munkálatokra kerülhet sor, mint az alkatrész cseréje, a perselyházak kopásának javítása, a golyós csuklós kardántengely felújítása, az alkatrész sérült csőszakaszának cseréje. Ha szeretne bővebb információkat megtudni, illetve elérhetőségre van szüksége, akkor látogasson el a cardango.hu weboldalra.