Ismerje meg Ön is a T8-as trapézlemezt!

A trapézlemezek számos területen alkalmazhatók. Például megvalósítható általuk a garázsok, állattartó, mezőgazdasági és ipari épületek, előtetők, esetleg a ház újra fedése. Felsorolni is nehéz, hogy milyen sok területen lehet hasznát venni a trapézlemezeket.

T8-as Trapézlemez bevezetése hatalmas sikert jelentett a Noro lemez kft számára, ráadásul a népszerűség továbbra sem csökkent. Az ügyfelek egybehangzó véleménye alapján a famintás lemezek használata és a lambériához hasonló profilkialakítás hamar elnyerte a tetszésüket. Főleg kisebb épületek oldalfalaihoz, kerítésekhez, valamint a homlokzat síkjából kinyúló ereszek alsó borítására is tökéletesen alkalmas. A standard színeknek köszönhetően a homlokzat letisztult, esztétikus felületté válik. Mindezek tudatában nem csoda, hogy a különféle épületeken egyre gyakrabban látni szendvicspanelt kiegészítő burkolat gyanánt. Viszont tetőfedésre nem használható, ezért alátámasztási igény nem támasztható feléjük. A T8-as trapézlemez egyszerre esztétikus és tartós.

A Noro lemez kft munkatársai számára nagyon fontos, hogy az ügyfelek elégedettek legyenek. Emiatt a korlátot nem a jószándék határozza meg, hanem sokkal inkább a gyártási sajátosságok. A trapézlemezeket hidegen hengerelve acéllemezekből állítják elő a szakemberek. A megmunkálást követően az alapanyag szélessége nagy mértékben meghatározza a trapéz lemez teljes szélességét. A felhasznált lemezek egytől-egyig szerkezeti acélok. A vékony lemezek használatát a speciális a speciális ötvözetek teszik lehetővé. A lemez tetők tipikus tulajdonsága, hogy nagyon gyorsan lehűlnek, ahogy a külső hőmérséklet csökkenni kezd. Bővebb információkért látogasson el a norolemez.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál!