Vásároljon online madárriasztót!

Állandó problémát okoz a mindenütt jelenlévő madárürülék, madártoll, sőt akár az elhullott maradványok? Elege van és egy hatékony módszerre van szüksége? Akkor érdemes bevetni egy hatékony madárriasztót, amely távol tartja a védendő területtől a madarakat.

Madárriasztó alkalmazásával a bosszantó madarak hatékonyan távol tarthatók és ezáltal a madártoll és a különféle kórokozókat terjesztő madárürülék ellen is tenni lehet. Annak érdekében, hogy látni lehessen, hogy a madárriasztó beválik-e, célszerű előzetesen letisztítani a védendő területet. Többféle megoldás közül választhat, az egészen egyszerűektől kezdve a bonyolultabbakig. Például alkalmazhat élethű műmadarat, amely kültérre helyezve hatékony megoldást nyújt a madarak ellen, melyekben a műmadár látványa félelmet kelt, így a védendő területet inkább elkerülik. Ha az a probléma, hogy a madarak leszállnak több helyen, akkor a madárriasztó tüskét célszerű bevetni, amely műanyag és acél változatban is elérhető. Csavarozással, illetve ragasztással hatékonyan rögzíteni lehet gyakorlatilag bármilyen felületre. A madárriasztó tüske kiválóan megakadályozza, hogy a madarak le tudjanak szállni az adott területre.

A fizikai madárriasztók mellett igazán hatékonyak lehetnek még az elektromos típusok, amelyek ultrahanggal, villanó fénnyel és hanggal riasztanak. Ezekből a típusokból lakossági és ipari típusok egyaránt kaphatók. Utóbbi típusok jóval nagyobb hatótávval rendelkeznek. Nem csak az a fontos kérdés, hogy mekkora területet kell védeni, hanem az is, hogy kültéri vagy beltéri használatra van szükség. A készülékek típustól függően adapterrel, napelemmel vagy elemmel működnek. Ha szeretne bővebben tájékozódni vagy online rendelni, akkor látogasson el a sunikft.hu webáruházba!