Genotherm használatával minden dokumentum sértetlen marad

Vannak bizonyos dokumentumok, melyek átláthatósága, rendszerezése, tisztántartása elengedhetetlen. Ezeket sokan mappákba fűzik, de ha több irat kerül egy helyre, már nehezebben áttekinthető.

A genotherm egy remek találmány. Amellett, hogy nem engedi piszkolódni a papírokat, dokumentumokat, könnyebbé teszi a rendszerezést is. Felületére lehet írni, ragasztani, így még egyszerűbbé lehet tenni az áttekintést. Ez az eszköz nem csak az irodákban és különböző munkahelyeken használatos, egyre elterjedtebb az iskolák falain belül is. Az egyetemisták körében például kifejezetten gyakori használati tárgy, hisz sokan nem alkalmaznak füzeteket, inkább laptop segítségével jegyzetelnek, a fontos dokumentumokat, teszteket, eredményeket pedig genothermbe rendezve, mappába fűzve kezelik. Az officemarket.hu webáruházban számos típusú genotherm érhető el, s mindezek különböző kiszerelésben rendelhetők meg.

A legelterjedtebb változat talán az átlátszó, víztiszta genotherm. Azonban létezik színes, és érdes, úgynevezett narancsos felületű is. Sőt olyat is gyártanak, mely nem lefűzhető, ellenben valamelyik oldalán nyitott. A lefűzhető, patentos irattartó tasak a speciális genothermek közé sorolható, de ide tartozik még a névjegykártya, a fénykép és a katalógustartó, továbbá a cipzáras változat is. Az officemarket.hu oldalon megvásárolható genothermek megnevezése mellett található egy bizonyos mikronszám, mely a genotherm anyagának vastagságát jelöli. Méreteit tekintve kapható a szokványos A4, továbbá A3, A4+ és A5-ös méret is, így igen széles körben használható ez az irodai kellék. Rendeljék meg kedvenc márkájukat készletről, igény esetén nagyobb kiszerelésben, kedvező áron az Office Market irodaszer webáruházból!