Fenékformálás otthon a négy fal közt

Manapság amikor online fizetünk, beszélgetünk, szórakozunk, vásárlunk, miért ne lehetne otthon edzeni online edzés által? Ma már ez is lehetséges, mindezt egy profi edző koordinálása alatt. Ha szeretnél a nyárra formába lendülni, akkor érdemes az online edzést választanod Tótfalusi Alexandrával.

Fenékformálás otthon lehet éppoly hatékony, mint egy konditermi edzés. Azonban érdemes profi segítséget kérni, hiszen a sikerhez elengedhetetlen a személyre szabott, egyéni edzésterv a rád szabott gyakorlatokkal, melyek megfelelnek edzettségi szintednek. Érdemes a kezdetektől egy személyi edzővel együtt dolgozni, mivel így nem neked kell kikutatni, kikísérletezni, hogy számodra mi a jó edzés és étrend terén, hanem egyenes úton haladhatsz célod felé. A fenék edzése egyáltalán nem egyszerű feladat, mivel nagy izomcsoportról van szó. Nem elég elvégezni pár lábemelést, izzasztó edzésmunkára van szükség. Viszont, ha mindent beleadsz, akkor nyáron büszkén vonulhatsz a strandon, sőt beszerezhetsz pár új, dögös ruhát és fürdőruhát is. Olyan feneked lehet, amilyenről mindig is álmodtál!

Ha szeretnél profi edző segítségével formába kerülni, akkor érdemes Tótfalusi Alexandrát választani, aki kiemelten a fenék edzést, formálást tűzte ki célul. Pontosan tudja mivel jár az életmódváltás és milyen lelki folyamatok játszódnak le ennek következtében, így nála jobb segítséget nem igazán kapsz. Weboldalán a fenekformalas.com weboldalon nagyon sok hasznos információt találsz. Érdemes a blogban lévő cikkekbe is belepillantanod. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, akkor mindenképp látogass el a fenekformalas.com weboldalra, ahol természetesen Alexandra elérhetőségét is megtalálod, így fel tudod venni vele a kapcsolatot edzés céljából!