.eu domain – hogy új ügyfeleket érhessen el a vállalkozás!

Egy online vállalkozás fejlődésének üteme abszolút befolyásolható. A vállalkozó nyilván arra a pozitív változásokra törekszik, s hogy ezt elérje, nagy hangsúlyt fektet a marketingre és a széleskörű online térben való jelenlétre.

Például úgy, hogy .eu domain használatával megpróbál betörni az Európai Unió piacára, hogy még több érdeklődőt, ügyfelet érjen el. A .eu domain név segíti a weboldal azonosítását, képes meghatározni földrajzi helyét és funkcióját. Ez a lehetőség bárki számára elérhető, akinek vállalkozása valamely Uniós tagállamon belül rendelkezik székhellyel. A .eu domain azt közvetíti az ügyfeleknek, hogy a vállalkozás nyitott az exportra és  fontos számára az úgynevezett európaiság. Például egy .com végződés nem éppen ezt tükrözi, mert ez túl nemzetközi. .eu domain végződéssel azért is érdemes regisztrálni, mert az egyik legismertebb kereső is előresorolja a .eu weboldalakat például a .com-mal szemben, ha európai keresésről van szó.

A bizalom fontos, főleg az online világban. Egy .eu domain képes bizalmat ébreszteni az oldallátogatóknál, hiszen a .eu végződés garancia arra, hogy az oldal üzemeltetője elfogadja és természetesen betartja az európai jogszabályokat, melyek vállalkozását érintik. A .eu domain különlegessége, hogy az Unió 24 nyelvének bármelyikén választható a regisztráció. Az awh.hu web hosting cég rendkívül alacsony éves díjak mellett lehetővé teszi, hogy mindenki teljesen önállóan, néhány kattintással végezze el .eu domain név regisztrációját, átregisztrálását vagy hosszabbítását. Az automatikus Ügyfélportál rendszer néhány kattintással pár perc alatt használhatóvá teszi a domaint. Ne késlekedjenek, emeljék európai szintekre vállalkozásukat, s élvezzék a .eu végződéssel járó előnyöket!