Eredeti férfi parfümök helyes használata

A megfelelő parfüm kiválasztása sem a férfiaknak, sem a nőknek nem könnyű feladat. Érdemes először is arra rájönni, hogy mely parfümtípusok nyerik el a tetszésed, mivel ez megkönnyíti a dolgod. Ha pedig megtaláltad a számodra ideális parfümöt, akkor érdemes megtanulnod a helyes használatot, ugyanis ezen a ponton nagyon sokan hibáznak.

Eredeti férfi parfümök, ahogy a nevük is mutatja, nem érdemes alább adni és beérni egy replikával. A minőség terén semmi esetre sem célszerű kompromisszumot kötni. A parfüm kiválasztását követően a helyes használatra kell ügyelni. Az illat akkor tud kellőképp, kellemesen elterjedni a testen, ha a megfelelő helyre viszed fel. Ezek a pontok az úgy nevezett pulzuspontok, melyek a test azon részén találhatók, ahol egy nagyobb ér található a bőrfelszínhez közel vagy vékonyabb a bőr. Ezeken a részeken a testhőmérsékletnek köszönhetően az illat sokkal jobban érezhető. A pulzuspontok közé tartozik a fül mögötti rész, a nyak, a dekoltázs, a halánték és a csukló.

Ezeken a részeken mindenképp érdemes alkalmazni a parfümöt egy-két fújás erejéig. A parfüm használat kulcsa a mértékletesség. Nem szabad túlzásba esni, mivel a túl erős, intenzív illat nem vonzza, hanem sokkal inkább taszítja a környezetedben lévőket. Ne felejtsd el, hogy a kevesebb néha több. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a ruhára is fújnak egy jó adaggal, holott ez a parfüm használat egyik aranyszabálya, hogy a ruhán sosem szabad alkalmazni. Ennek oka, hogy a parfüm akkor működik igazán, ha a bőrön található olajokkal keveredik. Ráadásul a ruhára fújva, azt is kockáztatod, hogy foltok maradnak az anyagon. Emiatt törekedj a helyes alkalmazásra. Ha szeretnél bővebb információkat megtudni, akkor érdemes ellátogatni a probeauty.hu webáruházba, ahol az eredeti férfi parfüm kínálatot is megtekintheted!