Egy szennyvíz tartály, három felhasználási mód

Bizonyos esetek, települések megkívánják a földbe helyezett tartályok telepítését. Ennek okai eltérhetnek, van ahol csatornarendszer kiépítésének hiánya, esetleg biztonsági okok, de a spórolás is lehet szempont a telepítés során.

A sunikft.hu weboldalon vásárolható szennyvíz tartály általában három területen kerül alkalmazásra. A sokoldalú felhasználást az optimális geometriai kialakítása és a kiváló minőségű, közepes sűrűségű polietilén anyaga teszi lehetővé. Ez a tartály időtálló megoldás a tárolásra. Szennyvíz tartályt elsősorban szennyvíz tárolására szoktak alkalmazni, főként olyan helyeken, ahol a csatornázás nem megoldott. Ilyen esetben bizonyos időközönként szükséges a tartály ürítése, melyet szakember végez el, s az arra kijelölt szennyvíztisztító telepre szállít.

Másik felhasználási mód lehet az esővíz gyűjtés. A szennyvíz tartály kialakítása és anyaga éppen megfelelő erre a célra. Az esővíz összegyűjtésével csökkenthető a vízszolgáltató által igénybevett víz mennyisége, ezáltal a vízszámla összege is, ráadásul az öntözés sokkal jótékonyabb hatású, ha esővízzel történik, így ezzel a lehetőséggel mindenki csak nyerhet. A harmadik alkalmazási területe a szennyvíz tartályoknak az a tűzvíz tárolás. Összességében elmondható, hogy egy sokoldalú termékről van szó, mely jelentősen megkönnyíti a mindennapokat. A sunikft.hu kínálatában többféle méret között választhat a megrendelő, ezekről részletes információk, számszerű adatok a termékleírásban olvashatók. Amennyiben a szennyvíz tartály valóban a szennyvíz tárolásának céljából kerül telepítésre, javasolt a méret kiválasztása során figyelembe venni az 1 főre jutó, napi javasolt vízfogyasztás mennyiségét! Bármilyen célból is fontolgatja szennyvíz tartály vásárlását, a SUNI Kft. készséggel áll rendelkezésére kérdés esetén, forduljon hozzájuk bizalommal!