Óriási nyomtatófej kínálat várja!

A nyomtatófej a nyomtatónak az a része, amelyet előre-hátra mozogva láthat, és amely csatlakozik a csövekhez, és ez összeköti a tintapatronokat a nyomtatóval. Egyes nyomtatófejek magukba a patronokba vannak beépítve. Vannak nyomtatófejek, amelyek melegítik a tintát, és a peizo nyomtatófejek, amelyek elektrosztatikus membránon keresztül viszik át a tintát.

Nyomtatófej kínálat várja önt is jobbnál jobb termékekkel kedvezményes áron az onlinetoner.hu weboldalon, tehát kattintson ide bátran és mindent megtalál ami a nyomtatófejekkel kapcsolatos. Általában a nyomtatófej apró fúvókákból vagy fúvókákból áll, amelyek melegítik a tintát, és pixel méretű mikrocseppekben permetezik a papírra vagy más hordozóra. A festéktől vagy tintától függően a ez azonnal kiszáradhat, amikor a papírra ütközik.  Egyes papírok és egyéb anyagok megkapják a tintát, majd kissé szétterülnek (ezt illően tintaszórásnak hívják), és vezérelhetők a szoftverben, a szervereken vagy az előnyomó eszközökön. A fúvókák vagy membránok mérete, mennyisége és funkciója a nyomtató típusától és a nyomathordozó típusától függően változik.

A nyomtatófej nem tárol tintát – a tinta csak rajta áramlik át. Minden tintasugaras nyomtató tartalmaz legalább egy nyomtatófejet, amely tintát alkalmaz a papíron vagy dokumentumon. Egyes nyomtatók két nyomtatófejet tartalmaznak, az egyik a fekete, a másik a színes tinta, míg más nyomtatók külön nyomtatófejet tartalmazhatnak minden egyes tintapatronhoz. Minden nyomtatófejnek működőképesnek kell lennie ahhoz, hogy a nyomtató nyomtatni tudjon. Amennyiben többet tudna meg erről nem kell mást tennie, mint benézni hozzánk az onlinetoner.hu weboldalra. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti, ha kérdéseket tenne fel.