Ön aludt már a szatén ágyneműhuzat garnitúra alatt?

A hálószobánk és az ágyunk egy külön fejezet, a lakberendezési témában. Egy ágyat fel kell öltöztetni ahhoz, hogy kényelmes és megnyugtató, pihentető alvást nyújtson számunkra. Az ágy, az ágykeret, a matrac és az ágynemű, valamint ágyneműhuzatok kiválasztása jelentősen befolyásolja majd az alvás minőségét.

Mint a ruháinkat, évszakonként cserélgetjük, az ágyruha is más jelleget kíván meg télen és nyáron. Télen előszeretettel öltöztetjük az ágyat flanel ágyneműhuzat garnitúrával. Nyáron pedig a bátrabbaknál selymes, hűs szatén ágyneműhuzat az, ami felkerül az ágyneműre.

Vannak azonban, akik félve vásárolják ezt a típusú ágynemű garnitúrát. Most nekik szeretnék némi sugallatot adni ahhoz, hogy próbálják ki. A szatén ágyneműhuzat vásárlás titka, hogy jó minőségűt válasszunk. Milyen a jó minőségű szatén ágynemű? Az anyagösszetétel a legeslegfontosabb. A 100% pamut szatén ágynemű kétségtelenül a legjobb minőséget képviseli. Semmi műszál, semmi barátságtalan és kellemetlen élmény nem érhet, ha ezt a legjobb minőséget szerezzük be.

A kevert szálas pamutból készült szatén ágyneműhuzat is tökéletes, ha minimum 80% pamutot tartalmaz. A 80% pamut és 20% poliészter pamut szatén ágyneműhuzat minőségében is kifogásolhatatlan és a pénztárcánk sem fog visítani az ár hallatán. Mindenkinek megfizethető, általában már 10-12 ezer forintért megvásárolható egy 7 részes garnitúra. A szatán ágyneműhuzat jellegzetessége még, hogy egyik oldala fényes, hűs hatású, míg a másik oldala matt.

A szatén ágyneműhuzat igazi pompával jellemezhető. Elegáns, luxus hangulatú fénylő anyaga teljesen elvarázsolja a hálószobát. A hűvös tapintású anyag antisztatikus, jól szellőzik és bőrbarát, még az érzékeny bőrűeknek is kellemes meglepetést okoz. A legnemesebb szatén típus a mako-szatén, amit a világ legprémiumabb pamutjából készítenek. A különleges mako pamut csakis az egyiptomi klímában termeszthető egyik gyapot fajtából készül. Ha igazán elegáns szatén ágyneműt keres, akkor javaslom a bújtatós változatot, ahol gombok és cipzárak nélkül, finom eleganciával kerül az ágyra ez a gyönyörű kelme.

A pamut szatén ágyneműhuzat igazi felüdülés a nyári hónapokban. Ha Ön is valami exkluzívra, nem mindennapi élményre vágyik a hálószobában, ajánlom a szatén ágynemű kipróbálását. Olyan ez, mint egy drága, ínyenc, különleges, extrém étteremben enni. Egy életünk van, melyben minél több élményt érdemes megtapasztalnunk.

Bátran ajánlom a szatén ágyneműt is azoknak, akik élményekre vágynak.