Navision a kis- és középvállalkozások számára

A Microsoft Dynamics NAV egy széles körű ERP-megoldás, amely a kis- és középvállalkozások számára készült. Számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a növekvő vállalkozások számára, hogy jobban ellenőrizzék pénzügyeiket, és egyszerűsítsék ellátási láncukat és gyártási műveleteiket.

Navision szolgáltatás jó áron várja a devit.hu weboldalon, tehát nézzen be ide még ma és tudjon meg mindent erről a rendszerről néhány kattintással. Az ERP célja, hogy megfeleljen a fejlődés és a terjeszkedés szakaszában lévő vállalkozások igényeinek. Ezt az olyan alapvető ERP-funkciók biztosításával érik el, mint a folyamatkezelés, a könyvelés és a jelentéskészítés. A Dynamics NAV ERP a Microsoft Office eszköztárához hasonló módon működik, és könnyen integrálható olyan kulcsfontosságú programokkal, mint az Outlook, a Word és az Excel. A Microsoft Dynamics NAV telepíthető a felhasználó telephelyén vagy a felhőben tárolható. A folyamatok automatizálását célzó ERP bármely asztali számítógépen és natív iOS, Android és Windows mobilalkalmazásokon keresztül elérhető.

A Microsoft Dynamics NAV egy vállalati információs rendszer, amelyet a vállalaton belüli kulcsfontosságú folyamatok kezelésére terveztek. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részletesebb áttekintést kapjanak a vállalatnál zajló eseményekről a jelentések széles skáláján keresztül, automatizálja a pénzügyekkel, értékesítéssel és marketinggel, termeléssel, raktározással és ellátással kapcsolatos folyamatokat és még sok minden mást. A Microsoft Dynamics NAV ERP rendszer olyan középvállalatok számára készült, amelyek olyan szoftvermegoldást keresnek, amely az egyszerűségében, rugalmasságában és intuitív felhasználói felületében tűnik ki. További részletekért és a rendszerért nézzen be bátran a devit.hu weboldalra.