Kutyakiképző képzés a fővárosban és környékén

A kutyakiképzők feladata nem a legkönnyebb hivatásokhoz sorolható. Ellenben rengeteg hála és szeretet járhat érte, kiváltképp azoktól a kutyákkal, akik élvezhetik jótékony hatását ennek a foglalkozásnak.

Kutyakiképző képzés több szakmai ágazatban is hasznos kiegészítőként szolgál. Például menhelyen dolgozóknak, állatorvosoknak, tenyésztőknek, stb. Az Akela Kutyaiskola különböző tematikájú kutyakiképző tanfolyamokat indít, melyek oktatására a szakma legjobbjai kerültek kiválasztásra. A tanfolyamok elvégzését követően a résztvevők megtanulnak olvasni a kutyák testbeszédéből, jelzéseiből, s azt is meg tudják, hogyan kell ezekre reagálniuk. Ezen ismeretek révén például egy sérült kutyusnál végrehajtható a rehabilitáció, hogy az eb számára idővel élhetőbbek legyenek a mindennapok. Munkakutyákat is könnyedén lehet kinevelni egy kutyakiképző képzés után, hiszen a képzésen résztvevőket az elméleti tananyagon kívül trükkökkel, technikákkal vértezik fel, hogy minden szituációban elő tudjanak venni valamit tarsolyukból.

A kutyakiképző képzések több alkalomból állnak, ahol a gyakorlati rész kis létszámú csoportokban zajlik a fővárosban vagy annak környékén. Az órarendről, a képzések pontos dátumáról az akelakutyaiskola.hu oldalról tájékozódhatnak az érdeklődők. Az Akela Kutyaiskola csapata a tanfolyam után sorszámmal ellátott tanúsítvánnyal jutalmazza a résztvevőket. Persze nem maradnak magukra a tanulók a kutyakiképző képzést követően sem, hiszen az iskola a későbbekben is előadásokkal, továbbképzésekkel kívánja segíteni a még magasabb szintű tudás elsajátítását, s örömmel ad tanácsot, ha valakinek szüksége van rá. A jelentkezési űrlap kitöltésével már el is kezdődhet a folyamat. Keressék fel az akelakutyaiskola.hu weboldalt és válasszák ki a legszimpatikusabb, leghasznosabb kutyakiképző képzést!