Kültéren használható gázzsámoly, a komfortos főzőélményért!

Családi vagy baráti összejövetel kerül szervezésre, de nehézséget okoz a nagy létszámra a konyhában főzni? Ilyen esetekben szokták elővenni az emberek a bográcsot vagy a tárcsát, természetesen, ha az időjárás is engedi!

A gázzsámoly a lehető legkomfortosabb eszköze a szabadtéri ételkészítésnek. Nincs füstszag, sem hamu vagy parázs. Nem száll a pernye az ételbe, és nem kell a tüzet folyton élesztgetni. Gázzsámoly alkalmazásával akár bográcsban fő, akár tárcsán sül az étel, egyenletesen kapja a hőt, nem kell aggódni, hogy odakozmál az étek. A Primanet többféle gázzsámolyt kínál vásárlóinak, raktárkészletről. Többnyire öntöttvasból készült három és négylábú gázzsámolyok kaphatók, továbbá rozsdamentes burkolattal ellátott modell is található a primanet.hu weboldalon. Az égőfej méretei típusonként, márkánként eltérhetnek, így ha ez fontos szempont a kiválasztásban, érdemes a termék „Adatok” alpontjánál tájékozódni erről.

Egy gázzsámoly használata nem különösebben bonyolult, ám mégis vannak szabályok, melyeket érdemes betartani a maximális biztonság érdekében. Például, hogy csak nyílt téren kerül alkalmazásra, vagy, hogy használat előtt ellenőrzés alá kerül a szivárgásmentesség, illetve használat után először mindig az eszközt működtető gázpalack kerül elzárásra s aztán a gázzsámoly. Begyújtása történhet gyufával vagy szikragyújtóval. Egy gázzsámoly beszerzése igazán nem nagy beruházás, viszont rengeteg időt és energiát megspórol a használóinak. Kis helyen elfér, nem igényel karbantartást, bár letakarni érdemes, mert a rovarok eltömíthetik az égőfejet. Néhány apróságra odafigyelve kényelmes és biztonságos főzés kerekedhet egy gázzsámoly segítségével. Aki bizonytalan a kiválasztott márkát vagy a modellt illetően, kaphat tanácsot a Primanet szakértőitől. Keressék őket bátran!