Hüvelyszűkítő kezelés lézer által

A hüvelyszűkítő lézerkezelésnek köszönhetően nem kell sebészeti beavatkozásnak alávetnie magát. A hüvely mérete egyénenként változó, azonban a hormonváltozások, a kor előrehaladása és a szülés minden nőre egyaránt hatással van.

Hüvelyszűkítő kezelés megoldást jelent sok nő számára. A szülés nagy mértékben megviseli a nő szervezetét, így körülbelül hat hónapra van szükség ahhoz, hogy a szervezet visszarendeződjön a szülést megelőző állapotra. Többszöri szülés esetén viszont gyakran nem visszafordítható a változás. A kezelés hatására a hüvelyfal vastagsága és rugalmassága nő, valamint a lézersugár stimulálja a kollagén újra rendeződést és termelődést a medencei fasciában és a hüvelyi mukóza szöveteiben. Ez egy igazán hatékony módszer, aminek köszönhetően nincs szükség sebészi beavatkozásra, így aki tart a szikétől, annak a lézer kiváló megoldást jelent. A legtöbb esetben már két kezelés is elég, hogy az elvárt eredményt elérje. A páciensek visszajelzései szerint intenzív szexuális élményt éltek át a kezelést követően.

Ha újra szeretne magabiztos lenni a hálószobában és teljes értékű nőnek érezni magát, akkor érdemes élni a hüvelyszűkítő kezelés lehetőségével. Azzal azonban tisztában kell lenni, hogy terhesség és menstruáció alatt nem lehet elvégezni a kezelést. A legideálisabb időpont a kezelés elvégzésére a ciklus első hete. Mielőtt még megtörténne a kezelés a páciensek vizsgálaton esnek túl, ami kideríti, hogy fennáll-e fertőzés. Ne feledje, ha nem érzi jól magát a bőrében, van megoldás! Ha szeretne bővebben tájékozódni a hüvelyszűkítő kezelés kapcsán, akkor érdemes ellátogatni a belvarosiorvosicentrum.hu weboldalra, ahol elérhetőséget is talál, így időpontot is tud egyeztetni!