Egy jó hűtőház ismérvei

Egy hűtőház elsősorban mélyhűtést, fagyasztást, fagyasztott vagy hűtött termékek tárolási feladatait látja el. Vannak cégek, akik további teendőket is vállalnak, hogy megkönnyítsék ügyfeleik életét.

A Jég-Sziget Hűtőház is arra törekszik, hogy minél szélesebb szolgáltatást tudjon kínálni partnereinek, s ez az épület 2022-es évi megépülése óta remekül sikerül. Egy hűtőház felépítése során az egyik legfontosabb dolog, hogy megfelelő helyen legyen kialakítva. Ugyanis ez mind a beszállítás, mind a termékek elszállításánál sokat nyom a latba. A könnyű megközelítés gördülékennyé, hatékonnyá és legfőképpen gyorsabbá teszi a logisztikát. Ez pedig elengedhetetlen a hűtött termékek szállításánál. A másik fontos tényező, hogy megfelelő, modern technológia alkalmazásával legyen felépítve a hűtőház, hiszen sokkal extrémebb körülményeket rejt odabent, mint egy általános raktár. A Nagytarcsán található Jég-Sziget Hűtőház a fent említett követelményeknek tökéletesen eleget tesz, hisz minden autópályáról megközelíthető, s a legmodernebb hűtéstechnológiai rendszerrel van ellátva.

A hűtőház, sokkoló fagyasztó kamrájában 10 tonna élelmiszer egyidejű tárolását képes biztosítani. Emellett pedig két hűtőkamra is rendelkezésre áll, melyek összesen 900 négyzetméternyi területet ölelnek fel. Egy ekkora helyen 1000 db EUR raklap kényelmes tárolása lehetséges, mely nem kis teljesítmény. Legyen szó csomagolásról, kartonozásról, címkézésről, fagyasztásról, tárolásról, bérhűtésről, a nagytarcsai hűtőház teljesíti a kívánalmakat, tökéletes körülményeket biztosítva az adott feladathoz. A jeg-sziget.hu oldalon felsorolásra került hűtőházi szolgáltatások mellett egyedi kéréseket is igyekeznek megvalósítani. Minderről érdemes a cég kapcsolattartójával felvenni a kapcsolatot, aki részletes tájékoztatást, valamint árajánlatot tud adni az ügyfeleknek. Keressék őt bizalommal a weboldalon található telefonszámon vagy email címen!