VR – Éld át a virtuális valóság nyújtotta elképesztő élményt!

Játszani jó dolog, viszont a virtuális valóságban játszani fenomenális érzés. Aki egyszer kipróbálja, az biztosan újra át akarja élni az élményt, amit a virtuális valóság nyújt. A VR által a korlátok ledőlnek és gyakorlatilag bármit megtehet a játékos.

VR – A virtuális valóság hatalmas élményt jelent felnőttek és gyermekek számára egyaránt. Mindeddig a képernyőt bámulva és az egérrel kattintva tudtunk játszani, azonban ma már szó szerint a játékban lehetünk. A virtuális valóságban ma már hatalmas a választék, rengeteg játékkal tudunk játszani, aminek előnye, hogy mindenki megtalálhatja a számára tökéletes játékot. Ennek köszönhetően akár a kisebbek is kipróbálhatják magukat a virtuális valóságban. A VR szett egy VR szemüvegből és két konzolból áll. A VR szett egyáltalán nem olcsó, éppen ezért, ha nem tudsz vásárolni egy sajátot, akkor sem kell csüggedned, ugyanis a Badchicken által rengeteg játékkal játszhatsz a virtuális valóságban. Budapest belvárosában tudod kipróbálni a VR játékok hatalmas választékát.

Virtuális valóság

A hatalmas kínálatban mindenféle játék fellelhető, kezdve a véres, harcolós játékokon át, az ügyességi, logikai játékokon át a gyerekeknek valókig. Ha teljesen kezdő vagy és csak szeretnéd megtapasztalni a VR világ által nyújtott élményt, akkor olyan játékokkal érdemes kezdeni, mint a The Lab. Ha barátoddal vagy barátnőddel együtt érkezel lehetőségetek van együtt játszani valamelyik páros játékkal. A Keep Talking and Nobody Explodes a tökéletes játék számotokra! Még hosszan tudnánk sorolni mennyi szuper játékot tudsz kipróbálni, azonban a legegyszerűbb, ha ellátogatsz a badchickenvr.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalálsz egy helyen!