Vegnum kapszula temérdek hatóanyaggal

A legtöbb ember a téli, megfázásokkal teli időszakban szed valamilyen táplálékkiegészítő multivitamint. A hatalmas választék miatt nem könnyű kiválasztani az ideálist, amiben minden megtalálható, amire az immunrendszernek szüksége van, hogy ellenálljon a betegségeknek. Ha nem tudja melyik multivitamint válassza, mi a Vegnum Multi-D komplex multivitamint ajánljuk!

Vegnum – A téli időszakban a legyengült szervezet sokkal hamarabb ágynak dől. Ennek elkerülése érdekében fontos az immunrendszer erősítése. A rendszeres mozgás és a változatos táplálkozás, mely sok gyümölcsöt és zöldséget tartalmaz, jó kiindulási pont, ugyanakkor nem szabad elfeledkezni a vitaminok és ásványi anyagok pótlásáról sem. Egy átlagos multivitamin kapszula jó pár ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, azonban a Vegnum Multi-D vitamin még ennél is komplexebb, ugyanis több jótékony összetevőt tartalmaz, mert a 18 alapvető vitaminon és ásványi anyagon túl, 29 zöldség és gyümölcs, valamint egyéb növény antioxidánsokban gazdag kivonata található meg, melyek hozzájárulnak a szervezet megfelelő működéséhez.

Amellett, hogy számos jótékony hatóanyagot tartalmaz, a Vegnum kapszula a legfrissebb hazai ajánlásoknak megfelelően kétezer nemzetközi egység növényi eredetű, mikrokapszulázott D3-vitamint is tartalmaz. A D3-vitamin bioazonos a napsugárzás hatására termelődő D-vitaminnal. A Vegnum Multi-D kapszulában található D-vitamint zuzmókból vonják ki. A Vegnum Multi-D vitamint bármely felnőtt fogyaszthatja, sőt akár tizennégy éves kortól kezdve is fogyasztható az immunrendszer erősítésére. Vegnum Multi-D vitamint akár online is rendelhet, a vegnum.hu webáruházból, ahol bővebb információkat is megtudhat a termékről! A vegnum.hu webáruházban minden fontos információ megtalálható egy helyen!