Vászonfotó rendelés, készítés – az otthon új dísze

A legtöbb festmény általában számunkra nem sokat jelent témáját tekintve, hisz a legtöbbször tájat vagy számunkra ismeretlen embereket, esetleg növényeket ábrázolnak. A fotók szépek, de egy igazi műkedvelő nem szívesen tesz ki ilyet festményei mellé. Mi lehet akkor a megoldás?

Vászonfotó rendelés, készítés rövid idő alatt saját képekről. A vászonképeket sokan csodálják, hiszen egy szép festmény valósággal vonzza a tekintetet. Azonban a legtöbbször az a probléma velük, hogy témájukat tekintve személytelenek, így az átlag ember nem feltétlenül vásárolja meg és teszi ki otthonában. A saját fotó alapján elkészült vászonfotó igazán hangulatossá és egyben személyessé teheted otthonod. Ráadásul a festményeket kedvelő ismerőseid számára is kiváló ajándék. Nagy előnye, hogy nem kell egy festő előtt órákon át elgémberedve ülni vagy állni, ugyanis a vászonfotó, ahogy már fentebb említettük egy már meglévő fotó alapján készül. Ráadásul így nem is kerül horribilis összegbe. Mivel a vászonfotó esetében is fontos a minőség, így fontos, szükség esetén ingyenes képkorrekció keretein belül javítható a kép minősége.

A vászonfotó nem csak az idősebb generációnak, de akár fiataloknak is kiváló ajándék. Ráadásul nem is mondható szokványosnak, hisz a többség otthonában fotókat találunk. Éppen ezért ha nem mindennapi ajándékot szeretnél készíttetni barátodnak, családtagodnak, akkor a vászonfotó tökéletes választás számodra. A vászonfotó méretét is te választhatod ki. A kép vakrámára feszítése során, a szélei tükrözésre kerülnek és körbe 5 – 5 cm szélességbe vissza lesz hajtva a keretre. Ezzel nem csak vászonfotót ajándékozhatsz, de még mosolyt is varázsolsz ismerősöd, barátod arcára! További információk a sooters.hu weboldalon!

Vélemény, hozzászólás?