Vakondháló beszerzése online webáruházból

A vakondháló gyakran polipropilénből (PP) készül. Hatékonyan védi a gyepet az a vakondoktól az apró rágcsálóktól, amelyek lyukat ásnak a földbe. Ez a háló nagyon könnyű, de ugyanakkor nagy teherbírású is, mint egy fémháló. Ez utóbbival ellentétben azonban ellenáll a vegyi anyagoknak és az időjárási elemeknek.

Vakondháló széles kínálata várja a saca-kert.hu weboldalon, tehát ne habozzon, kattintson ide még ma és rendelje meg jobbnál jobb vakondhálóinkat alacsony áron. A gyártás során végbemenő sajátos nyújtási folyamat mindkét irányban kivételes szakítószilárdsággal rendelkezik, így ellenáll az intenzív igénybevételnek. Könnyű, de nagyon erős és ellenálló vakondháló, amelyet kifejezetten a gyep védelmére terveztek a vakondok ellen. A vakond-mentes háló nagyon hatékonynak bizonyult abban, hogy megakadályozza a vakondok ásását és a növények károsodását. A hálók hatékonyan és állatbarát módon tartják távol a vakondokat a gyepektől. Vakondháló megelőzéssel védi a gyepeket a vakondok ellen. A vakondháló egy nagy teherbírású, finom hálós akadály, amelyen a vakond nem tudnak behatolni. A vakondhálót új gyepek fektetésekor vagy vetésénél helyezik el, hogy a vakondokat állatbarát módon távol tartsák.

A vakondháló készletből 1m, 2m és 4m szélességben és 200 m tekercsben is kapható. A vakond-hálók helyes telepítéséhez olvassa el a telepítési útmutatónkat. A kétirányú sajátos nyújtási folyamat kivételes szakítószilárdsággal biztosítja ezeket a hálókat, így képesek ellenállni a legerősebb feszültségeknek. A fémhálóktól eltérően a polipropilén háló tekercsek könnyűek és könnyen formálhatók, szállíthatók és felszerelhetők. Javasoljuk, hogy ezt a hálót vízszintesen 10/15 cm mélységben vagy függőlegesen 110 cm mélységben telepítse. Mindkét esetben a hálót talajjal kell lefedni. Bővebb leírásért és további információkért nézzen be a saca-kert.hu-ra.