UV védő fólia az Ön ablakaira is!

Ha szeretné védeni magát az UV sugarak káros hatásaitól, akkor a lakásban is gondoskodnia kell a kellő védelemről. Az UV sugarak ugyanis az ablaküvegen képesek áthatolni. Szerencsére nem kell a lakáson belül is naptejet használnunk, ugyanis van ennél jobb megoldás is!

UV védő fólia – Manapság kiváló hőszigetelő anyagok állnak rendelkezésünkre, viszont az ablaküveg továbbra is kritikus pontnak számít, ugyanis a káros UV sugarak könnyedén bejuthatnak. A hatalmas ablakok impozáns látványt nyújtanak, ellenben megvan az a hátrányuk, hogy az UV sugarakat és a hőt beeresztik és így a lakás felmelegszik. Még abban az esetben is, ha a két üveg közti légrést különféle gázokkal próbálják megtölteni. A legtöbben úgy igyekeznek orvosolni a problémát, hogy rolót, szalagfüggönyöket vagy reluxát vásárolnak, azonban ez nem old meg minden problémát, hiszen a fény beáramlását megakadályozzák, azonban a hő ki- és beáramlását nem. Ez azt jelenti, hogy a lakás fel fog melegedni, hacsak nem tartjuk egész nap behúzva a függönyöket vagy lehúzva a redőnyt. Viszont így olyan érzete lesz az embernek, mintha egy barlangban lenne.

Ha komplex megoldásra van szükségünk, mely nem csak a káros UV sugarakat tartja a lakáson kívül, hanem a hőt is, akkor UV védő fóliára van szükség. Az UV védő fólia felragasztása nem nehéz és rengeteg előnye van. Nem koszolódik és porosodik. Azáltal, hogy megszűri a káros UV sugarakat, nem csak mi, hanem a bútorok is védve lesznek, hiszen nem fognak kifakulni. A csodás kilátás megmarad, ellenben nem kell az UV sugaraktól és a hőtől tartanunk. Bővebb információkért, azt javasoljuk, hogy látogasson el a wfcablakfolia.hu weboldalra, ahol mindent megtalál egy helyen. A weboldalon természetesen elérhetőséget is talál, ha kérdése lenne vagy bővebben érdeklődne!