Utasbiztosítás online is elérhető

Az utazási biztosítás egy biztosítási kötvény az ügyfél és a kiválasztott biztosító társaság között, a külföldi utazás előtt megkötött biztosítási típus (a legtöbb esetben). Bővebben erről weboldalunkra kattintva olvashat majd.

Utasbiztosítás elérhető az axa-assistance.hu weboldalon ezért látogasson el ide ha kedvezményes áron szeretne utasbiztosítást. A biztosítás tudományában nem találunk meghatározást az „utazási” biztosításról, de a legáltalánosabban kifejezve elmondható, hogy a biztosítás pénzügyi szükségleteinek kielégítésére szolgál, amelyek az utazás sajátos kockázatainak megvalósításával kapcsolatban merülnek fel. Mondhatjuk azt is, hogy ezek a turizmushoz közvetlenül vagy közvetetten kapcsolódó termékek csoportjába tartozó biztosítási termékek. Az idegenforgalmi és rekreációs biztosítások széles választékát fedi le csapatunk is, így érdemes hozzánk fordulni.

A segítség és támogatás nyújtása külföldi tartózkodás alatt is a része ezeknek a biztosítási terveknek. A segítsége lehet: telefonos segítség a biztosított számára a külföldi útjával kapcsolatban (pl. megfelelő orvosi létesítmény megtalálása, fordítási segítség stb.); jogi védelem, amely bírósági vagy végrehajtási eljárással kapcsolatos biztosítási esemény esetén a megoldás megtalálását szolgálja; támogatás a mindennapi tevékenységekben, amelyek segítik a biztosítottakat külföldi tartózkodásának megszervezésében (pl. belépőjegyek foglalása, közvetítés külső szolgáltatásokban, például tolmács vagy idegenvezető, valamint kereskedelmi helyiségek bérlése, asztalfoglalás étteremben stb.). Amennyiben megtekintené a biztosítási terveket keresse fel az axa-assistance.hu weboldalt és itt az utazási kalkulátort is megtekintheti.