Új Opel Grandland a SUV-ok következő nemzedéke

Egy rendkívül tágas Opel autó, mely bármilyen kalandos úton megbízható útitárs. Erős teljesítmény, forradalmasító technológia és páratlan formatervezés!

Az új Opel Grandland megtestesít mindent, amit egy autóban keresünk! Kívül elegáns, német precizitásra jellemző idomok és formák teszik látványossá, izgalmassá ezt az autót. A belső tere letisztult, Pure Panel kijelzővel ellátott, mely elhagyja a SUV-okra jellemző infó áradatot. Egy Grandland-ben ülve nem érezzük, hogy zsúfolt a műszerfal. Rend és takarosság jellemzi az egész belső teret. A csúcskategóriájú benzin és dízelmotorok, valamint a számos technikai újítás még vonzóbbá teszik ezt az Opel típust. Az autózás során gyakran tapasztaljuk, hogy a SUV-ok, nagyobb termetük miatt elvakítják a szembe jövő forgalmat. Az Opel Grandland gyártói ezt kiküszöbölték az éjjellátó funkcióval ellátott fényszórókkal, melyek lehetővé teszik bármilyen látási körülmények között a tökéletes világítást, mások zavarása nélkül. Az új Opel Grandland modelljei közül biztosan minden érdeklődő megtalálja a számításait.

Az opelkoros.hu weboldalon egyszerűen elintézhető, hogy a Grandland megvásárlása előtt tesztvezetésen vegyenek részt az érdeklődők, hogy maguk tapasztalják meg a stílusos és kényelmes vezetési élményt. Árajánlatkéréskor érdemes körülnézni a finanszírozással kapcsolatos ajánlatok között, ahol az opelkoros.hu több pénztárcabarát ötlettel is kedvez a vásárlók számára. Amennyiben a raktárkészletről rendeli meg autóját, nem kell hónapokat várnia, akár azonnal elviheti a kiválasztott darabot. Ne maradjon le a kedvezményes Opel ajánlatokról! Keresse fel az opelkoros.hu weboldalt és kérje ügyintéző segítségét az új Opel Grandland gyors és egyszerű megvásárlásához!