Tehénistálló több méretben is online!

A tehénistálló elrendezésének megtervezése kihívást jelenthet, de kulcsfontosságú a szerkezet sikere szempontjából. Állatainak kényelmes életet kell élniük, és védve kell lenniük az időjárás viszontagságaitól, és könnyű hozzáférést kell biztosítani a takarmány biztosításához és az istállók tisztításához is.

Tehénistálló több méretben elérhető a gravetti.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és tekintse meg a legjobb minőségű istállóinkat amelyeket a legkedvezőbb áron vásárolhat meg. Tehénistálló tervezése során figyelembe kell vennie az istálló elrendezését, a megfelelő istállóteret, a padlót, valamint az állatok élelem- és vízellátását. Azt is meg kell fontolnia, hogy hol lesz a tehénistálló és a kiegészítő épületek legjobb helye, amelyekre szükség lehet az állatállomány kiszolgálásához. Tejelő istállójának építésekor figyelembe kell vennie, hogy hol van a legjobb pozíció. Segítene, ha figyelembe venné az etetőtároló területet, és legyen elegendő hely a nyitott séták megszervezéséhez is. Tehenenként 6 négyzetmétert, tejelő tehénre és borjúra pedig 9 négyzetmétert kell beszámítani. Figyelembe kell vennie az istálló válaszfalainak, valamint az etetőknek és itatóvályúknak szükséges helyet is.

Segítene, ha soha nem helyezné el tehénistállóját olyan alacsonyan fekvő területeken, ahol a talajvíz szintje közel van a felszínhez. A tejtermelő istállót a gazdaság lakóépületeitől távol kell elhelyezni, mivel a zaj és a szag zavarhatja a lakókat. Ne építse tehénistállóját kutak, tározók vagy vízvezetékek 20 méteres körzetében egészségügyi feltételek miatt. A tehénistállónak megfelelő védelmet kell biztosítania állatai számára, és a tehénistálló tájolásánál figyelembe kell venni az uralkodó körülményeket. Amennyiben többet tudna meg, kattintson a gravetti.hu-ra.