Tárhelyszolgáltatások a www.awh.hu weboldalán

Ha a grafikus felületről van szó, a cPanel az első helyen áll a legtöbb ember listáján. A legtöbb hosting cég a cPanel-t használja üzleti tevékenységéhez. Miért? Ez egy könnyen használható webalapú vezérlőpanel VPS-éhez vagy dedikált szerveréhez. A cPanel minden eszközt biztosít a saját webhelyének, adatbázisainak és e-mailjének kezeléséhez és adminisztrálásához bármely böngészőben.

A www.awh.hu weboldalon bővebben olvashat majd a cPanel, illetve WordPress szolgáltatásainkról is, amiknek az árait is megtekintheti amennyiben benéz hozzánk. A Cpanel grafikus felületet biztosít a felhasználóknak, amelyen keresztül vezérelhetik a Unix/Linux szerver saját részét. A rendelkezésre álló eszközök célja, hogy leegyszerűsítsék a webhelyek futtatását és kezelését a VPS-en vagy a dedikált szerveren. Többszintű struktúrát használ, amely különböző szintű hozzáférést tesz lehetővé. A rendszergazdák és a végfelhasználók közvetlenül a böngészőjükön keresztül szabályozhatják a szerver és a webhely különböző aspektusait. A tárhelyszolgáltatótól függően a cPanel általában rendelkezik valamilyen automatikus telepítővel vagy csomaggal, amelyet olyan tartalomkezelő rendszerekre szántak, mint a WordPress. A cPanel, Inc. egy magántulajdonban lévő vállalat, amelynek központja a texasi Houstonban található. A szoftvert eredetileg a Speed ​​Hosting vezérlőpultjaként tervezték, amely egy mára megszűnt web hosting cég. A cPanel eredeti szerzőjének, John Nick Kostonnak volt részesedése a Speed ​​Hostingban.

A Webking gyorsan elkezdte használni a cPanel-t, miután egyesültek a Speed ​​Hosting szolgáltatással. Az új cég áthelyezte szervereit a Virtual Development Inc.-hez (VDI), egy már nem működő tárhelyhez. A Koston és a VDI közötti megállapodást követően a cPanel csak a közvetlenül a VDI-nél üzemeltetett ügyfelek számára volt elérhető. További részletekért és információkért mindenképpen keresse fel az awh.hu weboldalt.