Színvonalas és alapos babakocsi tisztítás!

A babakocsi, etetőszék és egyéb babafelszerelések mosása elengedhetetlen gyermeke egészsége érdekében. Az alapos tisztítás eltávolítja a kórokozókat, és időt ad a család legfiatalabb tagjainak immunrendszerének megerősödésére. A babafelszerelés mosása és fertőtlenítése időigényes feladat, de szerencsére nem kell mindent egyedül csinálnia!

Babakocsi tisztítás elérhető a webshop.cleanne.hu weboldalon, ezért érdemes ide látogatni ha ön is szeretné beszerezni a legjobb babakocsi tisztítószereket. Tudjuk, hogy az egészség és a biztonság kulcsfontosságú a kiságyak, babakocsik és egyéb kiegészítők tisztítása során a család legfiatalabb tagjai számára. Nálunk biztos lehet benne, hogy termékeinkkel a baba kiságyát, babakocsiját vagy játékait a lehető legjobb módon tisztíthatja meg. Az általunk használt mosószerek 95%-ban biológiailag lebomlanak és minden szükséges biztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek. Gyenge illatúak, nem irritálják a bőrt és a légutakat. Csak professzionális tisztítóberendezéseket használunk.

A gyermekkellékek, bútorok és játékok mindenféle szennyeződésnek és sérülésnek vannak kitéve, különösen az első hónapokban. A babafelszereléseken gyakran vannak foltok a tejtől, gyümölcslevektől, püréktől, biológiai szennyeződésektől, például vizelettől, hányástól és egyéb, a gyermek érzékeny gyomrából származó foltoktól. A babakocsikon és a tartozékokon a baktériumok, a por és a sár is megmarad, miután sétálunk a szabadban. A Cleanne termékei után kis kincsének minden tartozéka fertőtlenítésre kerül, friss illatúak lesznek, foltok nélkül. Minden típusú baba és kisgyermek felszerelést tisztíthat ezekkel a minőségi Cleanne termékekkel, nem csak a babakocsikhoz használható. Amennyiben még többet szeretne megtudni, keresse fel bátran a webshop.cleanne.hu weboldalt.