Színes címke raktárról olcsón

Hozzon létre olyan termékcímkéket, amelyek egy pillantással kitűnnek. A különböző funkciókhoz sokféle választási lehetőség áll rendelkezésre, amelyeket keverhet is ha szeretne. Válassza ki a tökéletes méretet és alakot ételei, italai és szépségápolási termékei számára. Címkéinkről bővebben weboldalunkon olvashat.

Színes címke raktárról olcsón beszerezhető a digilabel.hu weboldalra látogatva, tehát itt a helye nálunk és többet tudhat meg a rendelésről is. A termékcímkék nyomtatása azért fontos, mert lehetőséget ad arra, hogy információkat szolgáltasson termékéről vagy márkájáról. Létrehozhat termékcímkéket, és hozzáadhatja azokat bor-, sör- vagy vizespalackokhoz; illóolaj palackok; üvegek; ajakbalzsamok; vagy dobozok – szinte bármilyen típusú csomagolásához. Tartós anyagokból nyomtasson, amelyek sokáig tartanak, vagy védje meg tervét a kültéri elemektől. Minden címke öntapadó anyagból készül, amely tartósan tapad bármely felületre. A méretre szabott és a tekercses matricák tartós ragasztóanyagokból készülnek, beltéri és kültéri használatra. A színes címke legjobb azokhoz a termékekhez, amelyeket távol tartanak az olajtól és nedvességtől.

A tekercses címkék olaj- és vízállóbb lehetőségeket kínálnak. Ezzel az anyaggal a címkézés újszerűnek tűnik, még akkor is, ha a címkézett elemet hűtőben vagy fagyasztóban tárolják. A legtöbb anyaghoz állandó, univerzális tapadó hátlap tartozik, amely szinte minden felületre tapad. Ragaszkodhat a legtöbb hullámos, papír és műanyag aljzathoz. A könnyű és tartós tapadás érdekében a felhordás előtt ellenőrizze, hogy a felület száraz és tiszta-e. Amennyiben rendelni szeretne tőlünk színes címkét itt a helye a digilabel.hu weboldalon. Kérdések felmerülése esetén vegye fel velünk a kapcsolatot bátran elérhetőségeink egyikén.